Nnywellness.com

Hva gjør du gjøre når din iPhone skjermen blir Unresponsive?


Hva gjør du gjøre når din iPhone skjermen blir Unresponsive?

En svarer ikke iPhone kan sette en demper på dagen, spesielt hvis du er midt i noe viktig. Heldigvis er det noen måter å få fryst iPhone opp og kjører på bare noen minutter. Hvis verre kommer å verre og du kan ikke vellykket slutte, starte eller Restarte iPhone, ta telefonen til en Apple-butikk eller sende den til Apple i posten for reparasjon hjelp.

Tvinge programmer til å lukke

Når du bruker et program som krever mye minne, for eksempel et spill med komplisert grafikk, vil iPhone fryse. Dette er spesielt sannsynlig skje hvis du kjører andre programmer i bakgrunnen, som en radio program. Det første til å prøve når du møte et frosset program tvinger programmet til å avslutte. Oppnå denne prosessen ved å holde nede "On/Off" på toppen av telefonen til en rød skyve fremgår. Ikke ta den røde skyveknappen--heller, trykk ned på knappen hjem til programmet lukkes og skjermen blir mottakelig igjen.

Start iPhone

Hvis du ikke klarer å tvinge et program lukkes, eller enheten fryser på startsiden, prøve å hvile telefonen. Starte en iPhone er bare prosessen med å slå telefonen av og starter den på nytt, som vanligvis vil fikse problemet med en frossen skjerm. For å starte iPhone, hold nede knappen "On/Off" den røde skyveknappen vises, og skyv fingeren over skyveren for å slå enheten. Etter et par sekunder, holder du nede knappen "On/Off" inntil iPhone slås på igjen.

Tilbakestille iPhone

I sjeldne tilfeller vil frosne iPhone ikke svare på forsøket på å starte på nytt. I dette tilfellet, kan du prøve å nullstille enheten. Tilbakestille en iPhone er tilsvarende holde nede strømknappen på en datamaskin slik at det er tvunget til å avslutte uten å lukke ut programmer som vanlig. For å tilbakestille en iPhone, bare hold "På/av" knapp og hjemmet knapp til Apple-logoen vises, og deretter forsvinner - prosessen tar omtrent 10 sekunder. Trykk på "On/Off"-knappen vil enheten på igjen.

Gjenopprettingsmodus

Når enheten fryser når koblet til en datamaskin og i en oppdatere eller restaurere, bør du koble iPhone på iPhone enden av USB-ledningen. La av USB-ledningen som er koblet til datamaskinen, og hold nede knappen "On/Off" på iPhone til den røde skyveren vises. Når du skyver den røde skyveknappen, ville iPhone nedlegge. Som du kobler enheten til USB-ledning, hold nede Hjem-knappen og fortsette å holde nede til du ser meldingen iTunes på iPhone-skjermen. IPhone er nå i recovery mode og bør oppdatere uten problemer.