Nnywellness.com

Betydningen av telekommunikasjon


Betydningen av telekommunikasjon

Kommunikasjon i enhver form er en viktig del av samfunnet. Ankomsten av telekommunikasjon revolusjonert menneskelig kommunikasjon, spesielt hastigheten som videresendes informasjon. Som telekommunikasjonsindustrien utvidet, det ble lynch PIN-kode for verdensøkonomien og redusert samfunnets bruk av tradisjonelle former for kommunikasjon, som brevskriving.

Telegraph eksplosjonen

På 1800-tallet var søk på for en rask, mekaniske metode for å sende informasjon. Kongressen ønsket en semafor system som strakte seg fra New York til New Orleans, men ble frarådet det av Samuel Morse, som jobbet på et elektriske telegrafen system. Morse lansert sitt system i 1844 og 1861, det var 2250 telegraph kontorer over hele USA, fleste av dem eid av Western Union. I 1867 ble den første transatlantiske telegraf-kabelen lagt, tillater telegraph meldinger mellom USA og Storbritannia. Meldinger som ville ha tatt uker kommer kan nå bare ta et par timer.

Telefon

Telegraph representert en stor kommunikasjon forhånd, men Alexander Graham Bell forandret menneskelige forbindelser når han oppfant telefon i 1876. Han tilbød sin patent Telegraph selskapet---senere Western Union---som forkastet konseptet som "iboende av nei bruk." Seks år senere Bell hadde hos Western Union, som installert første telefonlinjen i USA mellom Boston og Somerville, MA. Den første fjernsamtale mellom Boston og New York City fant sted i 1884. Ved 1925 var det 12 millioner telefoner opererer i USA. Statistikk 2010, viser at det er 5,3 milliarder cellphone brukere globalt. Kina og India er ledere i mobilkommunikasjon markedet utvidelsen.

Økonomiske konsekvenser

Innføring av satellittkommunikasjon, Internett og mobiltelefoner har påvirket verdensøkonomien. Hovedsak alle fremskritt i telekommunikasjon reduserer kostnader og raskere forsyningskjeden. Det har endret markedsføring metoder med bedrifter bruker Twitter og Facebook kampanjer sammen med standard reklame. Telekommunikasjon har aktivert bedrifter nå globale markeder og for mange selskaper det former en integrert del av alle aspekter av en virksomhet, tar og plassere produktet bestillinger til å gi en kunde service punkt. Direkte telefon eller e-post tilgang til et selskap er en viktig del av å gi kundetilfredshet og få ny virksomhet. Mobilkommunikasjon statistikk beregning av 2015, mellom 500 millioner og 1 milliard mennesker vil bruke mobiltelefoner til finansielle tjenester, og at mange forbrukeren kjøp gjøres via en mobiltelefon betalingsmåte.

Outsourcing og hjem arbeider

En av de nyere business utviklingstrekk som vil være umulig uten en robust telekommunikasjonsindustrien er outsourcing av kundestøttesentre ringe til andre land. For eksempel hvis du har et problem med en datamaskin og kaller tjenesten kundenummeret, er personen svarer oppringingen ofte trolig bli i India enn i USA. Tjuefire timers call center operasjoner får rundt tidssone problemet og selskaper fordel fra betale lavere lønn enn de ville ha i amerikanske telekom også tillate at noen ansatte å jobbe hjemmefra i stedet for kommer til kontoret hver dag. Disse to metodene endrer strukturen i Sysselsetting og arbeidsmiljøet.