Nnywellness.com

Gjør det selv bremse installasjon på en Sienna


Gjør det selv bremse installasjon på en Sienna

Toyota Sienna er en populær minivan modell som har blitt produsert siden 1998. 2004 Sienna het både Edmunds redaktørstilling forbrukernes mest ettersøkte van, og den har konsekvent fått utmerket sikkerhetsvurderinger hele produksjonen. Du kan enkelt installere den Sienna fire hjul skivebrems-system selv hjemme med riktig brems kits og verktøy.

Materialer

Bruk en justerbar momentnøkkel som passer maskinvaren på din Sienna bremsesystem. En lug fastnøkkel brukes fjerne hjulene. Du trenger også en jack og to bukker sterk nok til å støtte minivan. Bruk en stålbørste for å rengjøre området brems og en flat skrutrekker til å snuse på gamle bremsesystemet. Bruk høy temperatur smøremiddel for å holde skivebremser stikker. Du trenger også en fire hjul skivebrems kit designet for å passe den Sienna ramme. Pakken må inkludere bremseklosser og den nødvendige maskinvaren for å feste dem til bilen. DOT 3 bremsevæske vil være nødvendig å etterfylle minivan's tilbudet når du har installert nye bremsene.

Brems installasjon

Hvis drevet i den siste timen, tillate minivan avkjøles i minst 20 minutter. Begynne å arbeide på den Sienna bremser på førersiden av minivan. Parkere bilen på en skyggefull plass, og sett på parkeringsbremsen fast. Ved parkering i et kjølig område, vil du redusere hevelse av stempelet og caliper mekanismer skyldes overdreven eksponering til varme, å gjøre installasjonen enklere.

Heve Sienna med en knekt og støtte chassis på to solide bukker. Fjerne hjulene fra akslingen, etterfulgt av bremsen calipers. For å løsne calipers, må du bruke en flat skrutrekker eller klemme for å presse på det indre bremsekloss slik at du kan enkelt dra det ut. Fjerne bremseklossene bare etter at du har tatt caliper av minivan, å unngå misaligning stempelet.

På dette punktet må uhindret tilgang til brems rotoren. Ta muligheten til å rense det godt, med stålbørste og smøremiddel. Gjenta Kevlar på motsatt side av minivan.

Deretter installere nye bremseklossene, etterfulgt av erstatning caliper. Mens minivan støttes fortsatt i luften, ferdig passasjersiden brems. Lavere minivan, og bytte jack og bukker til baksiden av av Sienna. Gjenta prosessen på to bakre bremsene, starter med førersiden.

Fullføre installasjonen

Når du har installert bremseklosser og calipers, sjekk bremseslanger for lekkasjer eller korrosjon. Erstatte problematisk linjer før du kjører minivan. Blø bremsesystemet helt, og fylle systemet med nye DOT 3 væske, mest effektive bremsevæske for Toyota minibusser. Bremsevæske forverres med eksponering for fuktighet, så bruk uåpnet beholdere når påfylling systemet. Se brems væske fylle bassenget for å unngå å legge for mye væske.

Teste Siennas nye bremser for forventet langsom stopper samt overraskende korte stopp. Hvis du høre noen skrik eller lukt brenner bremser, umiddelbart slutte å kjøre og sjekk bremseklossene for riktig justering.