Nnywellness.com

Hvordan overføre en telefonbok fra iPhone til iPhone


Hvordan overføre en telefonbok fra iPhone til iPhone
Apple iPhone kommer med en kontakter-program som er installert som standard. Denne app krefter enhetens telefonboken, tillater brukere å enkelt administrere kontaktene lagret på smarttelefonen. Avhengig av hvilken type du har iPhone, kan overfører en telefonliste fra en iPhone til en annen variere litt. I alle tilfeller, men krever det bare noen få trinn.

Instruksjoner

GSM iPhone

• Finn SIM card utløserknappen på iPhone som inneholder telefonboken du vil overføre. Bruk en binders til å trykk og løs ut skuffen. Fjern SIM-kortet fra skuffen.

• Åpne SIM card skuffen på iPhone som du skal overføre telefonlisten. Fjern SIM-kortet på samme måte som beskrevet tidligere. Sette andre SIM-kortet inneholder telefonboken du vil overføre til iPhone.

• Tapp på "Innstillinger"-ikonet på iPhone Hjem-skjermen og deretter alternativet «E-post, kontakter, kalendere». Trykk "Importer SIM-kontakter" for å starte overføringen. Tillat flere minutter for overføring til slutt. Deretter ut SIM-kortet fra telefonen og installere den originale SIM-kortet.

CDMA iPhone

• Koble iPhone til datamaskinen med USB-kabelen som fulgte med enheten. Hvis iTunes-programmet ikke startes automatisk, dobbeltklikker du på iTunes-symbolet for å starte programmet.

• Klikk på "enheter" overskrift i iTunes-vinduet på iPhone. Klikk kategorien "Info" for å vise synkroniseringsalternativer for telefonen.

• Sett en hake ved siden av "Synkroniser kontakter fra adresseboken" Hvis du har en Mac; på en Windows PC, Plasser merket av for alternativet "Sync kontaktene fra" og velg "Outlook." Klikk på "Apply"-knappen for å synkronisere iPhone kontaktene med programmet.

• Klikk på "Løs ut"-knappen, og koble iPhone fra datamaskinen. Koble andre iPhone til datamaskinen med den samme USB-kabelen.

• Klikk på iPhone under "Enheter" og klikk på "Info"-kategorien Hak av alternativet "Synkroniser kontakter fra adresseboken" Hvis du har en Mac eller av alternativet "Sync kontaktene fra" og velg "Outlook" Hvis du har en Windows-PC. Klikk på "Apply"-knappen for å synkronisere kontaktene og overføre telefonboken til andre iPhone.