Nnywellness.com

Hvor å glimtet en Samsung Omnia til Cricket


Hvor å glimtet en Samsung Omnia til Cricket

Hvis du har en Samsung Omnia som du kjøpte for å arbeide med Verizon Wireless, trenger du ikke å være lenket til bare at mobiloperatøren. Du kan flash eller omprogrammere, Omnia å gjenkjenne Cricket nettverket i stedet for Verizon. Blinkende fungerer på CDMA-nettverk som Sprint, Cricket og Verizon - nettverk som ikke krever SIM-kort, som GSM-nettverk. Du må flash telefonen å ny bærer hver gang du vil endre mobiltjenesteleverandøren.

Instruksjoner

• Samtale Cricket starte en serviceplan, og gir kunden kundestøtterepresentant nødvendig informasjon hun må sette opp telefonen eksisterende, slik som sitt identifikasjonsnummer. Definere planen før blinkende betyr at du kan begynne å bruke telefonen umiddelbart etter at du har fullført blinkingen forarbeide.

• Naviger til en online blinkende programvareforhandler, som CDMA blinkende programvare, din Cellular eller ekstern troppen. Last ned riktig programvare Flash Samsung Omnia til Cricket. Kostnadene varierer etter forhandler, men forventer å betale minst $25 per publiseringsdatoen.

• Koble telefonen til datamaskinen med USB-kabelen. Åpne blinkende programvare, og følg instruksjonene for programvaren å fullføre blinkende. Instruksjonene varierer etter forhandler og kan være på skjermen eller i en lese-meg tekst arkiv.

• Koble telefonen fra USB-kabelen, og slå den av. Vent minst 30 sekunder, og deretter slå den på igjen. Gjør en test kaller for å sikre den kobles til nettverket Cricket.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke er komfortabel blinkende telefonen hjemme, ta det inn i en butikk for hjelp. Cricket butikker flash ikke telefoner, men mange tredjeparts forhandlere gjør. Se etter en nærliggende butikk som selger telefonene og trådløs planer fra forskjellige operatører, og spør forhandleren hvis det kan flash telefonen for deg.
  • Selv om blinkingen forarbeide ikke forstyrre telefonens minne, sikkerhetskopiere viktige data, for eksempel kontakter, før du prøver å omprogrammere nettverket Cricket.