Nnywellness.com

Hvordan å sende SMS tekster til grupper


Kort beskjed service, kjent ofte forkortelsen SMS, er kommunikasjonstjenesten utnyttet av mobiltelefoner til å utveksle tekstmeldinger. Tekstmeldinger er en rask og praktisk måte å utveksle informasjon. En praktisk funksjon de fleste mobiltelefoner er muligheten til å sende en enkelt SMS-melding til flere kontakter. Noen telefoner som Apple iPhone, krever imidlertid et spesialprogram til flere kontakter i SMS-menyen. Bruke funksjonen gruppe kontakt på telefonen kan du sende en SMS til flere brukere uten å installere spesielle SMS programmet.

Instruksjoner

• Klikk på kontakter på mobiltelefonen. Tilgang til skjermbildet contacts alternativer og velger gruppen etableringen. Vanligvis er merket dette alternativet som "New" eller "Opprett gruppe."

• Skriv inn et navn for den nye kontaktgruppen. Deretter gå til gruppen kontakter-delen og velger alternativet for å legge til nye kontakter. Dette er vanligvis merket som "Add Contact" eller "Ny kontakt."

• Bla gjennom kontaktlisten og velg alle kontaktene du vil legge til gruppen. Når du har valgt alle kontaktene, gå tilbake til skjermbildet viktigste gruppen. Velg alternativet lagre gruppen, og deretter navigere til SMS sender mobilskjermen.

• Velg alternativet for å opprette en ny SMS-melding. Gå til boksen for SMS-kontakt, og velg alternativet for å legge til en kontakt. Dette vil gi deg med kontaktlisten. Mange telefoner vil liste alle opprettede gruppene øverst i kontaktlisten. Alternativt kan du måtte velger på Alternativer-menyen på skjermbildet contacts og deretter velge grupper.

• Velg gruppen med kontaktene du opprettet. Gå tilbake til skjermbildet for SMS-melding. Skrive ut meldingen og sende den. Telefonen vil da automatisk sende meldingen til alle brukerne som er oppført i kontaktgruppen du opprettet.