Nnywellness.com

Hvordan du Wire en Videospiller til TV


Selv om DVR-opptakere og DVDer er på moten i disse dager som går til enhetene for å se og spille inn TV-programmer og filmer, ikke vi over bruk og tilgjengeligheten av videospillere. Videre, som mange eldre samlere av filmer og hjem video buffs vil fortelle deg, det er bare ikke kostnadseffektive eller enda mulig å kjøpe eller overføre alle dine gamle video kassetter til DVD eller Blu-Ray. Heldigvis for de fleste av oss med en omfattende samlingen er videospillere billig og lett tilgjengelig på pawnshops og brukte butikker. Likevel, i denne en-plug trådløse verden av moderne teknologi, kan det være vanskelig å finne ut hvordan du wire "gamle" enheten i våre moderne stuer. Heldigvis trekke en Videospiller til TV er ganske enkelt og krever enten en koaksial eller sammensatt ledningen å gjøre triks.

Instruksjoner

Koaksial kabeltilkobling

• Finne eller kjøpe en koaksialkabel og klar til å koble til VCR og TV. De fleste husholdninger har ett eller flere av disse, spesielt hus som har en kabeltilkobling og service. Koaksial kabler er også tilgjengelig på de fleste elektronikkbutikker eller elektronikk avdelinger. En koaksialkabel ser ut som en longish svart kabel med en Sekskantet skrue i hver ende. En liten pinne på begge ender av kabelen settes til koaksial-porten på baksiden av både en Videospiller og en TV.

• Finne ut koaksial kontakten på baksiden av VCR (det vil stikker ut fra enheten).

• Sette inn nålen inn lydutgang kontakten på baksiden av Videospilleren og skru på til tett.

• Finn den koaksiale i porten på baksiden av TVEN (det vil se ut som på VCR).

• Sette inn nålen inn i koaksial havn og skru på til tett. Nå er du tilkoblet. Aktiver Videospilleren. Angi kanal 3 eller 4 (avhengig av kanalen du har angitt VCR å spille på).

Koble med et sammensatt kabel

• Finne eller kjøpe en sammensatt ledning og klar til å koble TVEN til Videoopptakeren. Et sammensatt kabel, også kjent som RCA-kontakten, har tre separate innganger for ulike funksjoner på begge sider av kabelen som er koblet til VCR og TV. Tre innganger er fargekodet slik at de er enklere å plugge i gult og hvitt og rødt for stereolyd. Hver plugg farge svarer med en socket farge på video og TV slik at du vet hvilke plug går inn som kontakten.

• Finne input på baksiden av Videospilleren farget gul, hvit og rød. Dette er sammensatte pluggen.

• Koble den gule video pluggen i gule video-kontakten på baksiden av Videospilleren. Fortsette og koble hvit stereo ut pluggen til fargekodede hvit socket og røde stereo ut pluggen til rød kontakt.

• Se etter de gule og røde og hvite pluggene på baksiden av TVEN.

• Gjenta trinn 2 med kabel og plugger på VIDEO i portene på TV, sørge for å sette inn riktig fargekodede pluggene i kontakter. Nå må Videospilleren være koblet til TVen. Kontroller at Videospilleren er satt til riktig kanal for signalet kringkasting (3 eller 4) og stille inn TVEN på denne kanalen for å få bildet og avspilling.

Tips og advarsler

  • Noen ganger er det en lett feil å sette inn en video OUT-plugg i en Video IN-kontakten. Husk, hvis du ikke bruker ut kontakten på Videospilleren og plugg den inn video i på TV, ikke vil det fungere skikkelig. Hvis du er på riktig TV-kanalen og har Videospilleren slått på og spille og fortsatt får noe signal, kan du prøve å bytte opp videoen ut på Videospilleren. Hver stykke teknologi er forskjellig, men alle videospillere og TV bør ha en av disse to input forbindelse metoder tilgjengelig for bruk.