Nnywellness.com

Hvordan butikk for en elektrisk bil


Ting endrer seg hele tiden selv i bilindustrien. Elektriske biler pleide å være noe fantasi og nå vi trenger å vite hvordan shop for en elektrisk bil. Selv om de elektriske bilene ikke er lett tilgjengelig overalt, blir de stadig mer populære og mer ettertraktet etter hver dag. Bruke noen av følgende tiltak for å hjelpe deg i prosessen av shopping for en elektrisk bil.

Instruksjoner

• Forskning tilgjengelig informasjon om elektriske biler. Du må være en informert forbruker for å riktig butikk for en elektrisk bil. Kontrollere forbruker rapporten nettsteder og publikasjoner for toppen vurdert elektriske biler. Disse publikasjonene vil bryte ned de elektriske bilene etter ulike kategorier som pris, størrelse, miles per gallon og hastighet evner mens du kjører på elektrisitet. Husk å sammenligne deres andre funksjoner som sitteplasser kapasitet, lagringsplass, sikkerhetsfunksjoner og vedlikeholdsrapporter. Husk på at en hybrid-versjon av et standard modell kjøretøy går vanligvis minst $3000 mer enn sine ikke-hybrid versjon.

• Handle bilforretninger for sine utvalgte elektriske biler. Lexus tilbyr nå en hybrid i sin 440h (hybrid), som er markedsført som en luksus, men sporty, nyttekjøretøy. Ford har gjort godt med sin Escape Hybrid, det minste sport nytte kjøretøyet. Det er ganske mye prisforskjellen mellom Lexus og Ford, slik at den viser at det er hybrider eller elektrisk kapasitet biler der ute for ethvert budsjett. Som de elektriske bilene er relativt ny på markedet, kan det være bare én per forhandler. Du må arbeide med en selger å bestille den elektriske bilen du har besluttet å kjøpe.

• Delta på auto show i store byer. Auto show, vil du se andre elektriske biler eller hybrider i tillegg til tidligere beskrevet Lexus og flukt. Du kan vise en Honda Prius hybrid og nye Chevrolet Volt hybrid. Også se for å se noen av de opp og kommende hybrider blir vist som Honda Accord hybrid, Honda Civic hybrid og Toyota Camry hybrid. Det viser at mange bilprodusenter er hopping på hybrid eller elektrisk bil bandwagon og gjør hybrid versjoner av populære sedan stiler. Hvis du liker det du ser, kan du sannsynligvis gjøre en avtale på stedet.

• Bla gjennom nettet og Internett nettsteder for alternativer kjøpe en elektrisk bil også. Dette er en stor kilde hvis din lokale forhandler ikke har den type elektrisk bil på lager. Du kan bare finner det over hele landet et sted og få den rett på døren.

• Kjøp elektriske biler av behovet for en. Hvis behovet for en elektrisk bil er bare å flytte rundt eiendommen eller ditt eget nabolag, bør du vurdere den "originale" elektriske bilen kjent som "golf cart."

Tips og advarsler

  • Selv om det er noen virkelig elektriske biler på markedet, de fleste er bensin og elektriske, kjent som hybrider. Så kan du spørre om tilgjengeligheten av hybrider når du gjør shopping for en elektrisk bil.