Nnywellness.com

Hvordan få tilbakeringingssignal toner for Blackberry Storm


Det pleide å være at når du kalt noen, var alle du hørt stund venter for partiet å svare ringer. Men takket være moderne teknologi, mennesker som kaller du kan høre din favoritt sang. Verizon Wireless brukere har mulighet til å installere tilbakeringingssignal toner på sine mobiltelefoner, inkludert BlackBerry Storm.

Instruksjoner

Kjøpe tilbakeringingssignal toner fra Verizon Media Store

• Gå til http://mediastore.verizonwireless.com i nettleseren din. Når du er der, klikk på Logg på øverst høyre på siden. Angi mobiltelefonnummer og min Verizon passord i popup-vinduet og klikker på Logg på-knappen.

• Når du er pålogget, gå til søkefeltet som sier, "Hva ser du?" Angi en sangtittel eller artist og klikk søkeknappen. På siden med søkeresultater, bla ned tilbakeringingssignal toner og om sangen du leter etter er oppført. Hvis det er, velger du knappen kjøpe tilbakeringingssignal Tone ved siden av sangen. I popup-vinduet, sjekk boksen som sier, "Jeg godtar vilkårene" og klikk på knappen til kassen.

• Når du har kjøpt ringetone, gå til toppen av siden og klikke behandle. På hurtigmenyen under det, klikker du alternativet min tilbakeringingssignal toner. På neste side, klikk på tilbakeringingssignal tonen og dra den til høyre kolonne angi it som standard tilbakeringingssignal tonen, tonen for en bestemt dag i uken eller tonen for enda en bestemt tid på dagen.