Nnywellness.com

Slik sikkerhetskopierer en DVR 625


En praktisk komponent til mange DVR-enheter er de innebygde USB-portene for å koble en ekstern SATA-harddisk. DVRs bære en intern harddisk som begrenser hvor mange innspillinger det kan spare. Hvis du bruker opp all plass på denne DVR, vil du ikke kunne spille noe annet helt til du sletter noen av dataene fra disken. En alternativ løsning er å dumpe opptakene er lagret på DVR på en ekstern harddisk, og dermed frigjøre plass på harddisken uten å slette opptak. Hvis du bruker en parabolen nettverk 625 DVR og ønsker for å gjøre akkurat det, tar det bare litt tid og innsats.

Instruksjoner

• Kontakt parabolen nettverk og legge det ekstern Hard kjøre (EHD) avgiften til kontoen. Dish Network blokkerer bruk av deres DVR USB-porter til du betale EHD avgift å åpne dem Når gebyret er lagt til kontoen din, er du klar for nedlastingsprosedyren.

• Koble harddisken til DVR med USB-kabelen. 625's USB-port ligger på høyre side av baksiden av 625, nær telefonkontakten.

• Formatere harddisken når bedt om det av 625 mottakeren. DVR må formatere stasjonen for å muliggjøre data overføring. Merk at formattere harddisken vil slette alle data er lagret på harddisken. Når stasjonen er formatert, er du klar til å fortsette.

• Følg den på skjermen retninger for å laste ned DVR data på stasjonen. 625 vil lede deg gjennom nedlasting innspilte funksjoner og montere stasjon for frakobling.