Nnywellness.com

Lagringsløsninger for videokassetter


Lagringsløsninger for videokassetter

Videokassetter er en gamle filmer, som videospillere ikke engang produsert lenger. Alt har flyttet til DVD eller online nedlasting som kan bli sett på forespørsel på en TV eller datamaskin. Så hva bør gjøres med alle disse gamle videokassetter? En rekke forskjellige løsninger er tilgjengelige for lagring av disse gamle VHS-kassetter og innholdet.

I en bokhylle

Gamle VHS-filmer i deres opprinnelige tilfeller kan lagres i en gammel bokhylle som ble opprinnelig laget for klassiske innbundet bøker. Tiltenkt spøk her er at de gamle VHS-kassettene er like store innbundne bøker i denne dagen og alder, og deres saker er klassiske og opprette en rekke attraktive titler å beundre. Denne bokhylle kan holdes ved like bokhyller stablet med bøker eller selv har bøker ispedd blant kassetter til videre sammenligningen mellom de to gamle formene for historiefortelling. Holde på en god, arbeider Videospiller, men slik at du kan faktisk se disse VHS-kassetter.

Konvertere til DVD

Innholdet i VHS-kassetter kan også overføres til DVD, slik at en hele videobiblioteket kan lagres på DVDer som kan skyves lett i en stor CD-ROM-etuiet. Dette kan gjøres på en rekke måter. En Videospiller kan kobles til en frittstående DVD-opptaker og når Videospilleren spiller DVD-opptakeren brenner innholdet i en spillbar DVD. Med riktig firewire-kabel og tilkobling på Videospiller og en DVD-opptaker, kan disse brennes på DVD med høyere kvalitet. VHS-kassetter kan også sendt til datamaskinen via en Videospiller og overført som MPEG-2-filer til en DVD som et godt, ved hjelp av datamaskinens DVD-brenner. Hvis filmer registreres som digitale filer, flere data kan lagres på DVDen, men det spiller bare en datamaskin. Et annet program er vanligvis nødvendig for å bygge en meny som tillater selve spille og se på DVD.

Eksterne harddisker

Eksterne harddisker har store mengder plass til å lagre tonnevis av data. Som sender VHS-filmer gjennom en Videospiller til datamaskinen og konvertere dem til MPEG-2-filer, kan dette bli lagret på en ekstern harddisk som enkelt kan plugges inn i datamaskinen. En 500 GB harddisk har enkelt de fleste film biblioteker og disse vanligvis koster mellom $100 og $200. Dette kan imidlertid bare de ser på disse filmene på en datamaskin eller lagre dem brenne til DVD senere.