Nnywellness.com

Problemer med bilen med en Rattling lyd når du akselerer


Det synes at problemer med bilen er bare et faktum av livet. Uansett hvordan omhyggelig eier er om bilen vedlikehold, er det problemer som bare ikke kan unngås. Vanlige oljeskift, dekk rotasjon og erstatning, optimalisering og lignende er nødvendig for å beskytte investeringen vi legger i våre biler. Noen av de mer irriterende problemene skyldes de tåler trykket, rangler og andre lyder som kan utvikle seg over tid.

Finne kilden til problemet

Når bilen begynner å lage lyder, ville første skritt være å prøve å finne kildekoden støy. Hvis du finne ut hvor støyen kommer fra og er i stand til å beskrive lyden nøyaktig, er det kan spare penger når du tar bilen for reparasjoner. Mye av prisen av reparasjon er i arbeid, og hvis mekanikeren har å fastslå opprinnelsen til støy, arbeidskraft koster videofilene.

Pinge lyder

Pinge støy (eller banker) høres kulelager hoppende rundt mot metall. Noen ganger vil denne støyen bli hørt på akselerasjon, spesielt når tar av fra en død stopp eller klatre en bakke. Andre ganger støy blir kontinuerlig under kjøring eller selv når bilen er inaktivt. Noen ganger kan problemet tilskrives bruken av bensin som er gradert for lav for maksimal motorytelse. For eksempel, hvis du brukte 87 oktan kjøretøy manualen Etterlyser 89 oktan bensin og kan du oppleve pinge. Dette kan enkelt korrigeres ved en høyere grad av bensin og/eller bruker en oktan øker produktet. Andre problemer som kan forårsake en pinge lyd er karbon som har avsatt inne i sylinderen, feil tenning timing eller bruk av feil tennpluggene.

Rattling og røyk

Noen ganger rallende lyder vil bli fulgt av utseendet på røyk fra tailpipe og noen ganger fra under panseret. Noen ganger svart røyk som kommer fra tailpipe, sammen med motoren kjører grov eller motor misfires, kan være et resultat av brenning av olje. En annen årsak kan være en lekk drivstoffet injektoren eller en skitten luft-filter. Hvis din bil har en forgasser, kan det være at choken er fast i lukket posisjon. Det kan også være at PCV (positiv crankcase ventilasjon) ventilen ikke fungerer som det skal eller stempelringer er utslitt.

Rallende (tikkende lyder)

Når du starter kald motor, høres oppmerksom hvis en lyd som en tikkende eller en lav kvalitet rangle. Støy kan bli høyere eller raskere som turtall opp. Dette kan være forårsaket av slam i motoren eller fordi ventilene i trenger justering.

Mulige løsninger

For pinge lyder, vent til drivstoffnivå er ned til en halv til én åttende av en tank og fyll den med premium gass.Rallende og røyk, se etter olje lekkasjer, erstatte luftfilter, sjekk drivstoffet injektoren, PCV system og stempelringer og erstatte hvis nødvendig. På biler med forgassere, sjekk choken for å sikre at det fungerer riktig.For tikkende lyder, flush motoren, endre olje og oljefilter, sjekke ventiler eller erstatte push stengene hvis nødvendig.