Nnywellness.com

Installere en karbon Fiber Body Kit


Carbon fiber er en svært holdbar, ekstremt lett materiale brukt til å lage karosserideler og kits for biler. En karbon fiber body kit er ikke så fleksibel som en vanlig body kit, som gjør det litt vanskeligere å installere. Én person kan vanligvis installere en karbon fiber body kit i noen timer. Noen vanlige verktøy er trenger for installasjonen og kit kan bare installeres etter fabrikken støtfangere og sideskjørt fjernes.

Instruksjoner

• Åpne panseret på bilen. Plass karbonfiber støtfanger frontdekselet på fronten av bilen. Ikke la delen karbonfiber legge ned på bakken fordi overflaten kan ripe lett. Installere bolter øverst på omslaget på støtfanger, langs kanten av bilen. Dette vil holde delen på plass. Gå til siden av støtfanger frontdekselet og installere skruene på bakre kant, like foran forhjul. Skruene er installert med en Phillips-skrutrekker.

• Åpne bagasjerommet på bilen og Plasser bak karbonfiber støtfanger dekselet på bakenden på bilen. Installere skruene på innsiden av stammen langs baksiden av gulvet å holde støtfanger dekselet på plass. Det kan også være bolter langs toppen ytterkanten av støtfanger dekselet. Flytte til det bakre dekket og installere skruene langs forkanten av bakre støtfanger dekselet, like bak det bakre dekket.

• Plass sideskjørt ved siden av bilen, papp eller myke bakken så karbonfiber ikke få riper. Du kan også ha noen hjelpe holder nede på siden av bilen mens du installerer og boltene i hver ende. Det er en bolt-underneat bilen som inneholder siden skjørtet på i front, bak fronten dekket og en annen bolt like foran det bakre dekket. Gjør dette for venstre og høyre side av bilen.