Nnywellness.com

Feilsøke en 1998 Ford F-150


1998 F-150 er en full størrelse pickup laget av Ford Motor Company. F-150 lastebilen er nå i tolvte generasjon av redesign (pr. 2009). I 1998 ble den F-150 i 10 generasjon. 1998 så ulike kommer til F-150. Mange av dem var valgfritt karosserideler, men det var også en oppgradering til motoren. Selv med alle oppgraderinger og alternativer var F150 ikke uten sine problemer. Du må feilsøke dem, men vet 1998 modellåret har problemer dekket av en produsent tilbakekalling.

Instruksjoner

• Sjekk frontlys samlingen for ANZO erstatning frontlykter. ANZO gjort erstatning frontlykter for F-150 som fabrikken headlamps sprakk. Lykter erstatning mislyktes imidlertid å overholde Federal Motor Vehicle Safety Standard om amber side markører. Headlamps inneholder siden markører. De kan erstattes ved å kalle ANZO på 909-468-3688.

• Se etter vanlige skiftende av overføringen. 1998 modellåret hadde et alvorlig problem med overføring Skift kabel feil. Til tider, ville kabelen ikke tillate lastebilen å bli flyttet til park. Hvis dette skjer, vil du ikke kunne frigjøre overføring fra motoren. Lastebilen kan ikke starte igjen, fordi den nøytrale sikkerhetsbryter vil hindre F-150 startes (siden det ikke kan flyttes til park). Dette problemet er dekket av en fabrikk-tilbakekalling. Du trenger bare å ta bilen til en Ford-forhandler.

• Sjekk for høyere enn normal inaktiv hastighet. Ford F-150 kan ikke inaktiv normalt hvis du bor i kalde temperaturer (under frysepunktet), som is kan danne på gass kroppen forårsaker det å holde åpne. Dette problemet kan løses ved å ta bilen til en Ford-forhandler og ha det service fabrikken tilbakekallingen for denne varen.