Nnywellness.com

Hvordan slette meldinger fra en mobiltelefon


Hvordan slette meldinger fra en mobiltelefon

Tekstil har blitt en av de mer populære metodene for kommunikasjon mellom cellen telefon eiere. Det er en billig, rask måte å få kontakt med en venn eller et familiemedlem, uten å kaste bort verdifull minutter på en telefon. Til slutt, men kommer du til å slette de gamle tekstmeldinger å gjøre vei for nye. Det er viktig å vite hvordan å slette meldinger fra din mobiltelefon fordi, til slutt, du vil fylle opp lagringsplassen på telefonen og kan ikke motta flere tekst før du tømme ut gamle.

Instruksjoner

• Slå på mobiltelefonen.

• Tilgang til "meldinger" menyen. Metoden for å få her varierer fra telefon til cellen telefon, men det er vanligvis tilgjengelige fra telefonens hovedmeny.

• Gå til innboksen. Dette kalles også "mottok meldinger" eller en variasjon av.

• Velg meldingen du vil slette. Igjen, avhengig av telefonen, du kan tas direkte til tekstmeldingen, eller bli presentert med en liste over alternativer. Uansett, når du ser et alternativ å "fjerne", Velg den. Tekstmeldingen slettes fra telefonen.

Tips og advarsler

  • Avhengig av telefonen, kan du også bli presentert med mulighet for å slette alle meldingene i innboksen. Dette kan være et nyttig redskap, hvis du ikke har noe viktig informasjon lagret i tekstmeldinger.