Nnywellness.com

Hvordan finne bygge datoen for et kjøretøy


Hvordan finne bygge datoen for et kjøretøy

I løpet av produksjonsprosessen, er et kjøretøy identifikasjonsnummeret- eller VIN – trykt på rammen av et kjøretøy. Denne unike 17-sifret forblir på bilen i hele sitt liv, identifisere det og la Institutt for motorkjøretøyer å holde en detaljert historie med eiere av kjøretøyet, rapporterte skader eller tyveri og annen viktig informasjon om bilen. Du kan også bestemme produksjonsdatoen med en bil historie rapport med VIN.

Instruksjoner

• AutoCheck på webstedet. AutoCheck tilbyr noen av de mest omfattende rapportene på nettet. Du kan kjøpe en rapport for $29.99 fra November 2010; hver rapport inneholder informasjon om for eksempel bygge av kjøretøyet.

• CARFAX på webstedet. En annen topp valg for online VIN søk, CARFAX rapporter inneholder all relevant informasjon på et kjøretøy. En CARFAX rapport er $34.99, fra 2010. Foruten produksjonsdatoen for bilen inneholder en rapport informasjon om ulykker, flomskader, brannskader, ramme skade, kilometerteller historie og andre detaljer.

• Motoverse på webstedet. En mindre kjent leverandør av kjøretøy for kjøpshistorikk, Motoverse tilbyr ikke som detaljert detaljert informasjon på biler som de andre, men det er gratis og du kan bestemme bygge datoen for et kjøretøy med VIN. Angi VIN i den aktuelle boksen og klikk "Go" sende; VIN dekodes, forteller deg produksjonsdatoen og andre grunnleggende opplysninger.