Nnywellness.com

Hvordan installere en Timing belte for en 2000 Ford Focus


The Ford Focus er en kompakt bil at Ford startet produksjon for 2000-modellåret i Nord-Amerika. Motoren for en Ford Focus gjort før 2005 er en fire-sylinder 2,0-liters motor med en doble overliggende kamaksel. Denne typen av motor bruker en timing belte i stedet for en timing kjeden, og krever at du erstatte timingen belte med jevne mellomrom. Timingen belte for en 2000 Ford Focus lar veivakselen slå kamakselen.

Instruksjoner

• Fjern kabelen fra negative batteriet terminalen med en socket fastnøkkel til å forhindre at du utilsiktet starter motoren. Koble til tilbehør driftsreim og dens strammer. Fjern dekselet for timingen belte.

• Løsne det lug vanskelige problemer for Høyre forhjul med en lug skiftenøkkel. Heve bilen og støtte det på jack står. Fjern rett foran hjulet og høyre splash skjold med en socket skiftenøkkel. Koble skivene for veivakselen.

• Drei timingen belte med klokken slik at timingen merkene på kamaksel og Veivaksel tannhjul justeres med sine respektive karakterer på motoren.

• Løsne bolten for timing belte strammer med en socket skiftenøkkel. Slå strammer 1/4 slå mot klokken med en 8mm Allen fastnøkkel. Plass en 1/8 tommer borekronen i hullet på timing belte strammer å holde strammer på plass. Fjerne tidspunktet beltet fra kamaksel drivhjul og Veivaksel tannhjul.

• Plass det nye tidspunkt beltet på veivakselen. Fullføre timing belte installasjonen ved fortsetter i retning mot klokken. Fjern borekronen fra timing belte strammer hullet å løslate strammer.

• Drei veivakselen klokken av to komplette svinger justere timing merkene igjen. Stramme bolten for timing belte strammer til mellom 15 og 22 pounds med en momentnøkkel.

• Koble den Veivaksel skivene og stram sine montering bolt til mellom 81 og 96 ft. lbs. med en momentnøkkel. Koble høyre splash skjold og Høyre forhjul med en socket skiftenøkkel.

• Senk bilen og stram det lug vanskelige problemer med en lug skiftenøkkel. Installere tilbehør stasjonen beltet og strammer med en socket skiftenøkkel. Fest kabelen til negative batteriet terminal.