Nnywellness.com

Hvordan vite om noen lytter på telefonen


Når du gjør en telefonsamtale, enten du bruker mobiltelefonen eller en fasttelefon, har du en generell forventning at samtalen er privat, mellom du og mottakeren av samtalen. Imidlertid kan det være tilfeller der telefonen eller den annen parts telefon tappes eller du er ellers blir hørt. Sjansene er du vil merke tegn, når du bruker telefonen, som kan indikere hvorvidt andre lytter på din telefonsamtaler.

Instruksjoner

• Lytte til flere lyder på linjen som dukker, overdreven statisk, humming eller klikke. Alle disse lydene kan indikere at det er en å trykke enhet koblet til telefonen. Du må høre nøye for å høre noen av disse lydene. Men kan dette også være indikativ av et problem i faktiske telefonlinjen, så du må finne andre tegn, også, å være sikker.

• Lytte til telefonen å lage bråk, selv etter at du har hengt. Mange tappe enheter kan også tjene som en mikrofon og høyttaler. Derfor vil telefonlinjen avgir lyder selv når telefonen ikke er i bruk. Du trenger en audio-forsterker til å gjenkjenne lyden gjennom ledningene. I en telefon som ikke er tappet, vil linjen være stille når telefonen henger.

• Se for forstyrrelse med radio og TV. Mange tappe enheter forstyrre normal signaler som reiser til radio og TV. Faktisk kan du faktisk bruke en radio- eller små for å finne en tappe enhet. Stille inn på en båndbredde som ikke bære en stasjon i ditt område. Hvis det er en å trykke enhet nær av vil båndbredden tyster. Flytt enheten rundt i rommet til den avgir en høy pitched skrik, og du bør finne enheten.

• Se etter endringer i maskinvaren. Tappe enheter endrer noen ganger fysiske utseendet på maskinvare i eller nær hjemmet. Noen tappe enheter er installert i mottakeren av telefonen, endre utseendet til mottakeren. Telefonkontakten i veggen og telefonen utenfor hjemmet er også steder å tappe enheter installeres, endre deres utseende.

• Sjekk for nytte vans å parkere i nærheten. Sjansene er, hvis du er å bli observert, det er en observasjon lastebil i nærheten. Disse bilene er vanligvis forkledd som en arbeid lastebil med sotede vinduer. Kjøretøyet er parkert nær hjemmet på samme sted daglig, og det vises aldri å være der for faktisk arbeid. Dette kan være en indikator på at noen lytter i samtalene.

• Bruke en trådløs telefon. Trådløse telefoner kan enkelt brukes uten en tappe enhet. Faktisk, kan mange mennesker lytte til disse samtalene uten engang å prøve. Enheter, for eksempel babymonitorer og politiet skannere kan plukke opp samtaler på trådløse telefoner, hvis telefonen er i nærheten og bruker samme frekvens. Derfor, hvis du er bekymret for andre høre samtalen, er det best å ikke bruke en trådløs telefon.