Nnywellness.com

Ville en TiVo arbeide med DirecTV?


Ville en TiVo arbeide med DirecTV?

DirecTV er den ledende satellitt-TV-leverandøren i USA, og TiVo er selskapet som populariserte den digital videoopptakeren (DVR). DirecTV tilbyr sin egen DVRs med sine programmering pakker, men i enkelte tilfeller disse to tjenestene kan brukes sammen.

TiVo og DirecTV

TiVos vanligvis kjøpes som en erstatning for kabel eller DVR fra tjenesteleverandøren (når aktuelt). TiVo pålegger en månedlig avgift, er primært ment for kabel- eller antennesystemer mottak og fungerer ikke med satellitten. Men en bestemt DirecTV HD DVR med TiVo programvare og funksjoner har blitt tilbudt før og forventes å startes igjen i slutten av 2010.

Tidlige modeller

DirecTV først samarbeider med TiVo i 2004, slippe en rekke modeller som var den første HD DVRs tilgjengelig. DirecTV begynte så bruker MPEG-4-format for sine HD-programmering, som var uforenlig med TiVo teknologi og introduserte sin egen linje av DVRs uten TiVo programvare, avsluttet Alliansen.

Neste fase

De fleste HD DVRs utfører i hovedsak de samme funksjonene som TiVo, noe som gjør det unødvendig for brukere å betale for begge. Men for de som liker visse TiVo funksjoner, inkludert KidZone og universell Swivel søk, vil disse funksjonene være tilgjengelig med DirecTV når de nye DirecTV TiVo DVR er utgitt.