Nnywellness.com

Hvordan du justerer Air bremser i en lastebil


Hvordan du justerer Air bremser i en lastebil

Air bremsene på en lastebil er utviklet for å komprimere bremseklosser til bremsen trommene når luften er brukt. Når knappen luft brems på dashbordet er trukket, flyreiser til air beholderen foran den slakk innstilt. Lufttrykket fører deretter slakk innstilt å slå S-cam koblet til samlingen oppbremsing på hjul. Når S-cam snur, komprimeres bremseklosser til undersiden av bremsen trommene.

Instruksjoner

• Park lastebilen på en sikker arbeidsområde og trekke luft brems knapp ut sette bakre bremsene.

• Klatre ut av lastebilen og plassere hjulet parkeringsklosser foran og bak bakhjulene.

• Tilbake til lastebil cab og trykk knappen luft brems igjen. Dette vil frigjøre bremsene og gjør det mulig for den slakk innstilt til å flytte.

• Krype under baksiden av lastebilen og Finn de slakk justerbar bak bakakselen. Slakk justerbar er komponentene som justerer bremseklossene på bremsen trommene. Slakk justerbar har enten en 7/16-bolten hodet eller en 9/16-bolten hodet på baksiden av hver slakk innstilt.

• Plassere en åpne slutten fastnøkkel på bolten hodet på den slakk innstilt. Skyv inn på bolten hodet med en hånd og med urviserne bolten hodet samtidig med den andre hånden til bremseklossene har fullt komprimert mot bremsen trommene. Det er en sprekk i støvdeksel på baksiden av wheel hub samlingen som du kan se gjennom for å se bremseklossene og innsiden av brems trommelen.

• Aktivere bolten hodet slakk innstilt mot klokken 1/2 omdreining tilbake bremseklossene av bremsen trommene. Deretter fjerne skiftenøkkelen fra bolten hodet. Kontroller at bolten hodet kommer tilbake ut av innstilt. Hvis ikke, satt skiftenøkkelen på bolten hodet og vrikke det frem og tilbake, og det vil komme tilbake og lås på plass.

• Flytte til de andre slakk justerbar og følge de samme trinnene for riktig justering bremseklosser til bremsen trommene.

Tips og advarsler

  • Riktig luft brems justeringen for en lastebil på bakken er å slå innstilt til pads har fullt komprimert til trommer. Deretter tilbake av den slake innstilt bolt hodet 1/2 omdreining. Hvis bilen er jekket opp, tilbake på justeringen bolt hodet 1/4 slå i stedet for 1/2.
  • Hold fingrene fra air beholderen og slakk justerbar når luften bremsene. Bevegelige deler kan forårsake alvorlig skade.
  • Når hodet bolt på innstilt, må bolten hodet komme tilbake ut av innstilt for å låse. Hvis bolten hodet igjen skjøvet til innstilt, tilbake bremseklossene automatisk seg mens bilen går nedover veien.