Nnywellness.com

Hvordan bølge bremser arbeid?


Introduksjon

Bølge bremsene brukes primært til trailere. De brukes i stedet for elektriske bremser. Den grunnleggende drift prinsippet er ganske enkelt---bølge bremser stole på naturlige krefter for operasjonen. Bølge bremser er startet opp med sentrifugalkraften. Når en trailer er ble tauet bak et kjøretøy og trekkvogn gjelder bremsene, fortsetter etterfølgende bilen å reise frem gjennom sentrifugalkraften stole på slep kjøretøy til langsom bevegelse fremover. Bølge bremser utnytte denne styrken å operere trailer bremsene.

Hvordan bølge bremser arbeid

Halsen av tilhengeren er to stykker. Fremre delen med Hengerfeste vedlegget er en egen brikke. Det er laget til å skyve på en hylle i tilbake halvparten av halsen. En master sylinder for bremsene er montert til tilbake halvparten av halsen og har en stang som strekker seg fra master sylinder til den fremre delen av halsen. Når kjøretøyet beveger seg fremover, vil vekten av lasten utvide i to deler, på grunn av belastningen.

Bruke bremsene

Når tauing bilens bremser brukes, slep bilen begynner å avta og sentrifugalkraften fører trailer og Last å presse frem på halsen av tilhengeren, som i sin tur tvinger foran halvparten av trailer halsen i. Når foran i halsen er skjøvet inn tilbake halvparten, er stangen presset inn i master sylinder, som deretter brukes bremsene. Når trekkvogn utgivelser bremsene og går fremover, halsen igjen utvider og utgivelser bremsene. Stangen for master sylinder kan justeres slik at bremsene på før eller senere som er ønsket.

Hengere med bølge bremser

En trailer med bølge bremser kan ikke sikkerhetskopieres uten å sette inn en PIN-kode i halsen av tilhengeren. Når slep bilen i revers, skyver i på tilhengeren halsen, som vil aktivere bølge bremsene. Setter inn en PIN-kode i halsen av tilhengeren forhindrer dette skjer mens driveren sikkerhetskopierer. Hvis pin stå i halsen av tilhengeren, deaktiveres bølge bremsen. Pin må fjernes når bilen er klar til å reise.