Nnywellness.com

Hvordan installere en 1987 Mazda B2600 forrett


Installere en ny startmotoren i din 1987 Mazda B2600 må du først fjerne gamle starteren. Selv i noen tilfeller ikke kan du ha en forrett i bilen, er det ikke vanlig. Startmotoren er ansvarlig for spinning motoren før oppstart, bygge kompresjon i sylindrene så tenningen vil ha noe å brann. Hvis det ikke fungerer, starter ikke motoren. Dra, sliping eller klikke når du slår på for å starte kan alle være symptomer på en forrett som er sviktende.

Instruksjoner

• Åpne panseret på din B2600 og Finn negative batterikabelen på batteriet. Løsne festeskruen med en skiftenøkkel og fjerne negative kabelen fra batteriet. Isolere kabelen fra batteriet mens du arbeider.

• Øk foran din Mazda med en jack plassert under fronten av bilen. Posisjon et sett Jack står under ramme og lavere jack til kjøretøyet hviler sikkert på tribunene. Finn startmotoren på passasjersiden av motoren, fra under.

• Finn ledningsnett kontaktene på baksiden av starter releet og koble dem. "B" terminalen er en ring-kobling med en mutteren holder den på plass. Fjerne mutteren socket og ratchet etterfulgt av enkelt ledningen på terminalen. Den andre terminalen går det "S" og det er en push-inn-kontakt. Trykke ned den låsing fanen på kontakten, og deretter dra det rett utenfor starteren.

• Finn to montering bolter foran startmotoren og fjerne dem med kontakten og ratchet. Lavere startmotoren av motorrommet og sett det til side. Heve nye starteren i posisjon og installere to starter-beholder bolter.

• Boltene starter-beholder kontakten og ratchet før de er tettsittende. Dreiemoment bolter til 30 ft-lbs. med en momentnøkkel. Lysbildet større ledningen med ring kontakten på terminalen på baksiden av starter releet merket "B", etterfulgt av mutteren. Skru mutteren socket og ratchet.

• Installere den andre tilkoblingen med push-in-kontakten på slutten, til kontakten bak på starter solenoid. Skyv den i til kontakten klikker på plass. Flytte ut fra under bilen og heve foran med en jack før det er utenfor jack står.

• Fjern jack står under bilen, og senk den i bakken. Installere negative batterikabelen på negative batteriet terminal og stram festeskruen med en skiftenøkkel. Lukke panseret og starte motoren til å teste installasjonen.