Nnywellness.com

Hvordan finne koder Via telefonnummer


Kanskje du husker sjusifret telefonnummeret til en forretningskontakt eller bekjentskap, men du er usikker på retningsnummeret. Eller kanskje noen igjen et tilbakeringingsnummer for deg, men utelatt hans retningsnummeret. Det er lett å finne riktig retningsnummeret for et telefonnummer så lenge du vet by og stat som antall stammer fra. Hvis du ikke kjenner opprinnelsen til nummeret, kan du fortsatt få en liste over mulige koder som samsvarer med nummerets sju sifre.

Instruksjoner

Ved hjelp av Melissa Data

• Besøk Melissa Data.com nettsted på www.melissadata.com. Gå til "Gratis oppslag" og deretter "Telefonnumre."

• Skriv inn sjusifret telefonnummeret som du ønsker å finne retningsnummeret i utpekte søkeboksen på webområdet, og klikk "Send".

• Finn by og stat, hvis du vet der hvor stammer, og få retningsnummeret. Du kan eventuelt bla gjennom listen over byer og stater som har en områdekode for sjusifret nummeret du angav, og prøve å forstå hvilken kode kan være riktig. For eksempel, kanskje du kjenner eieren av antall liv i Midtvesten, og du kan begrense søket til de bestemte byer og stater.

Bruke MMI verden

• Besøk www.mmiworld.com, og gå til «Telefon koden Finder.» Dette nettstedet vil være nyttig hvis du vet by og stat som telefonnummeret stammer fra.

• Velg koblingen for "Telefon koder i numerisk rekkefølge".

• Bla gjennom området koder for hver by og stat i USA, og få retningsnummeret for byen og delstaten der hvor oppsto.