Nnywellness.com

Hvordan tjene penger Leasing eksotiske biler


I en verden av eksotiske bil leasing det er store penger skal gjøres, men det er ikke lett. Høyre klientell og produktet er to viktige ingredienser i å kunne tjene på leie av eksotiske biler.

Instruksjoner

• Begynne å jobbe på en forhandler som håndterer eksotiske biler. Porsche, Ferrari, Lamborghini og Maserati er kun eksotiske bilmerker som har stor pris merkelapper og potensialet for stor fortjeneste. Du må starte med lavere-end biler som Toyotas og blir før du sannsynligvis å lande en jobb selge eksotiske luksusbiler.

• Bygge verdi for kunden når selger høyere-end biler. For eksempel hvis du selger en Ferrari, vil du understreke mengden tid som går inn i produksjonen av hvert kjøretøy. Selv om du selger en leiekontrakten, tjene du fortsatt penger fra hva bilen ble kjøpt for og hva bilen selger for. De fleste forhandlere vil betale deg rundt 10 prosent av front-end overskuddet (vehicle salgspris minus bilen kostnad).

• Tjen penger på baksiden av leasing en eksotiske bil. Dette innebærer det som er kjent i bransjen som "penger faktor" - tallet som er angitt av banken til å beregne gjennomsnittlig månedlig leie delen av leiebetaling. Forhandlere kan kreve et høyere beløp til kunden og behold mellomlegget. Dette er kjent som "baksystemer penger." Forhandlere vil vanligvis betale deg ca 10 prosent av beløpet du gjør fra back-end salg.

• Selg etter-markedet produkter med bilen. Ting som utvidede garantier, maling beskyttelse og bil tyveri utvinning systemer kan være lønnsomt. Dette anses vanligvis baksystemer penger, og at dere vil ofte betale deg i området 10 prosent for dette også.

• Holde kundene fornøyde. Hvis du behandler dem godt, er de mer sannsynlig å se sine venner, familie og kolleger deg.

Tips og advarsler

  • 10 prosent Kommisjonen er en generell retningslinje. Prosentandelen kan variere basert på erfaring og hva du har forhandlet med forhandleren.