Nnywellness.com

Hvordan lese en 1992 Nissan kode


Hvordan lese en 1992 Nissan kode

Du kan lese problemer kodene på din ' 92 Nissan rett hjemmefra uten spesialiserte verktøy. On-Board diagnostiseringen jeg datamaskinen (OBD jeg) mottar og lagrer problemer med koder. Det varsler feil ved å belyse advarsel og tjenesten lysene på Nissans instrumentpanelet. Se på betydningen av kodene i Nissans brukerhåndboken.

Instruksjoner

• Sette nøkkelen i tenningen og gjøre den til "på" posisjon.

• Finn trim panelene i fronten av midtkonsollen. Fjerne dem med en skrutrekker. Finne Nissans datamaskin, som er festet til en brakett på overføring tunnelen.

• Rotere valglinjen diagnostisk modus med en skrutrekker. Dette er et lite hull som finnes på siden av datamaskinen. Slå det før det ikke vil gå videre. Ved siden av hullet er røde og grønne lys.

Når disse blinker raskt tre ganger, umiddelbart slå diagnostic mode-velgeren mot urviseren inntil det ikke bli noen videre.

• Merke de blinkende røde og grønne lys og telle hvor mange ganger hver av dem flash. De røde lysene er det første sifferet til grønne lamper er det andre sifferet. Så hvis det rød blinker fire ganger til grønne lamper blinker to ganger og er deretter feilkoden "42."

• Slukke bilen og sette trim panelene tilbake på plass. Slå opp koden tallene i brukerhåndboken å oppfatte deres betydning.