Nnywellness.com

Hvordan å sette sammen en Max AC vakuum Motor


Hvordan å sette sammen en Max AC vakuum Motor

Air condition systemer krever regelmessig vedlikehold. Vedlikehold på et AC system inkluderer opplading kjølemediet, feilsøking komponenter og rødme mineraloljer. Alle disse vedlikeholdsprosedyrer krever bruk av en vakuum motor. Et vakuum motor er en enhet som trekker kjølemediet og mineral olje fra et AC system. Det kan også brukes til trykk teste og lade opp systemet. Med hjelp av en rask guide til hvordan å sette sammen en AC vakuum motor, kan du være klar til å feilsøke systemet.

Instruksjoner

• Parkere kjøretøyet på et trygt sted. Åpne panseret. Finn aircondition tjenesten ventilene. Den lav side ventilen er knyttet til sugesiden slangen av kompressoren, som går til akkumulatoren. Den høy side ventilen er knyttet til utslipp siden slangen av kompressoren, som går til kondensatoren.

• Undersøk den vakuum motoren. Se etter en passende foran motoren merket vakuum. Dette er for vakuum linjen. En annen passende finnes på baksiden av motoren. Dette er for at.

• Koble gule slangen av de mangfoldige målere vakuum linjen. Koble den blå slangen til den lav side ventilen. Koble røde slangen til den høy side ventilen. Kontroller at slangene er forsvarlig festet til tjenesten ventilene å hindre kuldemedium seepage mens du er vacuuming AC systemet.

Tips og advarsler

  • For din sikkerhet, bruk beskyttende øye slitasje når du utfører vedlikehold på bilen din.