Nnywellness.com

Hvordan du får mest ut av en Android telefon


Hvordan du får mest ut av en Android telefon

En Android telefon gir så bredt spekter funksjonalitet som mange mennesker finner det vanskelig å vite hvor du skal begynne. Avhengig av ditt eget liv er det potensielt mange måter som en Android telefon kan forsterke den. Det er imidlertid noen viktige tips som kan hjelpe deg utnytte absolutt har en av disse avanserte enhetene i lommen. Android-telefoner mye mer enn bare hjelpe deg å holde kontakten, som de kan hjelpe behandle flere aspekter av arbeid og privatliv og underholde og informere deg.

Instruksjoner

• Bruk Android Market regelmessig. Android-operativsystemet i telefonen har en rekke standardprogrammene for grunnleggende bruk. Men er en av de største fordelene til å ha en Android-enhet at du har tilgang til et stort antall programmer, noen gratis og noen tilgjengelig til en fast pris. Markedet apps er tilgjengelig for mange forskjellige aktiviteter, inkludert sosiale nettverk, multimedia, nyheter, spill, produktivitet, utdanning, livsstil og referanse blant mye mer. Tråkke i vanen av programmer på markedet regelmessig hvis du ønsker å få det beste bruken av telefonen.

• Maksimer på din Android telefon akkumulator livet. Ulempen med vell av funksjoner på en Android telefon er at du kan ofte finne batteri drenering raskt. Det finnes ulike måter å utnytte batterilevetiden du får mellom opplading. Bruker data services, reduserer som Wi-Fi og GPS, bare når på krevd toll tatt på batteriet. Men husk å bruke disse funksjonene når du trenger dem, som de er nøkkelen til nytten av plattformen. Det er også programmer tilgjengelig på markedet som kan hjelpe deg å se hvilke programmer og funksjoner er drenering batteribrukstid.

• Bruk Wi-Fi når det er tilgjengelig. Selv om det ikke er kobler til et trådløst nettverk når du ikke trenger det, når du bruker data-tjenester, som e-post, sosiale nettverk eller surfe på Internett, vil du vanligvis få mye raskere tilgang med Wi-Fi enn mobilnettet. I tillegg hvis du er i et område med en mobil forstyrrelser, blir det eneste alternativet for tilgang til Web-tjenester gjennom et trådløst nettverk.

• Bruke Android telefonen som en musikkspiller. Når du har en Android telefon, er det ikke behov for en egen MP3-spiller som telefonen gir denne funksjonen. Du kan kopiere musikkfiler fra datamaskinen til Android SD-kortet eller laste dem ned direkte på den. Android-telefoner vanligvis leveres med en standard musikkspiller på dem, men det finnes også mange forbedrede musikk spiller programmer tilgjengelig i markedet, mange av dem gratis å laste ned.

• Installere widgets og snarvei på Android startsiden. Android-systemet gir deg muligheten til å kopiere programsnarveier på startsiden for rask tilgang uten å måtte bla gjennom din program-menyen. Dessuten gir markedet mange ting du kan laste ned for ulike funksjoner. Snarveier for å administrere telefoninnstillingene er spesielt nyttig, som du kan bytte tjenester som Wi-Fi og GPS, og på fra din hjem-skjermen med få trykk.

Tips og advarsler

  • Hvis du bruker Google tjenestene som Gmail, kan du "sync" kontoen med din Android gir tilgang til dem.
  • Android apps har vært kjent for å inneholde skadelig programvare, så du må kanskje installere et sikkerhetsprogram til å skanne alle nye programmer du laster ned.