Nnywellness.com

Hva er Blackberry dristig vise symboler?


BlackBerry Bold er en smarttelefon, en av BlackBerry familie av mobile Internett-kompatible digitale enheter. Utgitt i 2008, kommer fet med funksjoner, som en Web kikker, 3 G, WiFi, globale posisjonering Bluetooth. Et system av ikoner på BlackBerry visning hjelpe deg å navigere sine funksjoner; varsle deg om nye hendelser, for eksempel en innkommende melding; og advare deg når noe trenger oppmerksomhet, for eksempel når batteriet må lades.

Statusindikatorer: Hjem-skjermen

Disse symboler vises på toppen av din fet startskjermen og noen programmer. De inkluderer Bluetooth-logoen for når Bluetooth er slått på eller koblet til. piler for sending og mottak av data. en konvolutt for meldinger. en telefon håndsett for tapte anrop; en trekant for roaming; en kassett for talemeldinger; og en kalender for planlagte varsler. En stjerne-formet symbolet ved siden av et av symbolene viser at det er et nytt element. Tallene ved siden av ikonet forteller deg hvor mange av en bestemt melding er mottatt; for eksempel forteller et nummer tre ved en konvolutt pluss star symbolet deg at du har tre nye meldinger.

Statusindikatorer: Meldingslisten

Meldingslisten har standard konvolutt ikoner for uåpnet, åpnet, utkast og arkiverte meldinger og meldinger med vedlegg. Det er også symboler for meldinger som sendes av MMS; og meldinger via SMS. Meldinger med høy prioritet indikeres med et rødt utropstegn. BlackBerry Messenger varer representeres av en blå eller hvit tale boble som inneholder BlackBerry logoen. En stilisert gruppe mennesker angir en ny BlackBerry grupper-ikon. Tre semicircles angir at en melding blir sendt; et kors, som det ikke er sendt; en avmerkningsmerket, som det ble sendt feil. en hake pluss D, som det er levert; og en tick pluss R, som det er lest.

Skrive ikoner

Disse vise symbolene angir modusen som du skriver på. De inkluderer ikoner for CapsLock, og NumLock fro når en av disse låser er engasjert; og multitap-modus, der du trykker en tast flere ganger for å bla gjennom ulike egenskaper for. Et ikon med en bokstavkode viser aktive inndataspråket.

Telefon ikoner

Disse bruker et telefonrør som angir statusen for en telefonsamtale. En gul håndsett med et rødt kryss angir et ubesvart anrop; en grønn håndsett med stigende pil angir et plassert syn; og en blå telefon med en synkende pil angir en innkommende anropet.

Kameraet og Video

Kameramodusikoner er en mappe nytt navn en fil. slette, en søppelbøtte; fremover; en konvolutt; en ramme for "Angi bilde som"; og et kamera for å ta et annet bilde. En sikk-sakk pil viser at blitsen er slått på; samme pilen i en sperret sirkel viser at den er slått av; med en av betyr pilen "automatisk flash." En sunburst rundt et utropstegn angir treg Lukkerhastighet.

Kalender ikoner

Et klokkeikon lar du vet du har mottatt en kalender varsling; to tall betyr en påminnelse; og en penn og papir angir notater. To pilene danner en sirkel angir en regelmessig avtale. en rød linje mellom pilene betyr et unntak for en regelmessig avtale.

Strømnivå for batteriet

Makt batteriikonet er en stilisert batteri disposisjon omsluttende fem søyler. Hvis ikonet er hvitt og alle barene er tent, angir fullt batteri. Tillegget er brukt, vil barer forsvinne. Når batterinivået er lavt ikonet blir rødt og alle barene blir mørkt. Et batteri med lightning bolt symbol indikerer at telefonens batteriet lades.