Nnywellness.com

Hvordan aktivere Trimtrac GPS-enheten


TrimTrac er en mobil GPS-enhet som er laget for å spore biler og andre mobile gjenstander. Det lite apparatet, installert på et iøynefallende sted på et kjøretøy, overfører sin nåværende stedskoordinater med GMS nettverk over hele verden. Du kan kjøpe den fra application tjenesteleverandører (ASP). ASP vil også gi deg med programvare som kreves for å funksjonen enhet. For å få denne informasjonen fra nettverket, må du ha en konto med en ASP eller en trådløs tjeneste. Leverandøren bestemmer hvordan dataene er konfigurert og hvordan du kan vise den.

Instruksjoner

• Kjøpe en plan med ASP eller trådløs selskapet. TrimTrac GPS-enheten vil ikke fungere uten en trådløs plan.

• Få en aktivert SIM-kort. Mobiltelefonselskapet vil gi en aktivert SIM-kortet. Dette SIM-kortet er kortene med mobiltelefoner. Åpne TrimTrac og sett inn aktivert SIM-kortet.

• Inn i TrimTrac fire AA-batterier.

• Sett TrimTrac installasjonsprogrammet platen gitt av programleverandør eller mobiloperatør i den optiske stasjonen på datamaskinen. Følg instruksjonene for å aktivere TrimTrac ved hjelp av programvaren. Når aktivert, kan ASP eller mobiloperatør gi koordinatene for TrimTrac, kan vises i webleseren eller tekstmelding, avhengig av tjenesten.