Nnywellness.com

GPS-enheter som vil hjelpe folk finne deg hvis du er tapt i havet


GPS-enheter som vil hjelpe folk finne deg hvis du er tapt i havet

GPS eller Global Positioning System, er et navigasjonssystem som er basert på 24 oss avdeling av forsvarer satellitter som roterer jorden på 12 000 miles opp. Disse satellittene sende radiosignaler datasending og arbeide i alle værforhold, hvor som helst i verden, hele døgnet. Mange forbrukere og bedrifter bruker GPS-teknologi for navigasjon formål; GPS kan imidlertid også brukes til å finne og redde folk tapt på sjøen.

Hurtigsøk GPS Personal Locator

Raskt finne personlige posisjonsindikator er liten, passer lett i en palm eller lommen, og har batteri holdbarhet på fem år. Den er vanntett og kan senkes ned i opptil fem minutter i en dybde på 30 fot. Det kan også tåle ekstreme temperaturer, fra 20 til 131 grader Fahrenheit. Personlig posisjonsindikator bruker satellittsignaler til å sende nød ringe fra hvor som helst i verden med en fire-trinns system. Først sender ut et signal å søke koordinatorer som gir en regional plasseringen for den mangler. Det sender deretter en homing signal som gjør at brukerne å finne nøyaktig stigningen og plasseringen av personen, 62 meter. En integrert LED (light - emitting diode) signal blinker "S-O-S" i Morse å finne den manglende søkere.

ACR SARLink PLB

Med en unik nødsignal, ACR SARLink PLB - personlig locator beacon - lar søk koordinatorer ikke bare å finne mangler personer, men identifisere dem før redningsmenn når plasseringen. Det kan også sende "Jeg er OK" meldinger og GPS plasseringen kart, som kan finne plasseringen innen 100 meter. Det er vanntett på 5 meter for en time eller 10 meter i 10 minutter; det blir mer vanntett med valgfri flotasjon posen. Det fungerer mellom-40 og 158 grader Fahrenheit og for tiden holder rekorden for liv reddet: 25.000 mennesker har lagret siden 1982.

NAV-Tracker 2.0

Paradokset Marine Nav-Tracker 2.0 er en GPS tracking system som ikke er beregnet som en personlig locator fyrtårn; i stedet er den utformet til å spore og Finn båt. Den overfører daglige signaler å vise båtens sted, status, hastighet og posisjon i sanntids GPS-sporing oppdateres hvert 15. Systemet angir også en passiv 500 meter geo-gjerde rundt båten som når brutt, sender opptil 8 mottakere meldingen e-post eller tekst med båtens navn, lengdegrad og breddegrad, nærmeste by, hastighet og posisjon. Valgfri sensorer inkluderer høy vann, SOS eller panikk-knappen og temperatursensor.