Nnywellness.com

Hva skjer med min bil hvis noen blir en DUI i det?


En første gangs kjøring under påvirkning (DUI) er en vanligvis forseelse, en forbrytelse straffes med mindre enn ett års fengsling. Elementer av kriminalitet omfatter drift av et motorisert kjøretøy, på offentlig veg, under påvirkning av et sinn-varsling stoff. Slike stoffer er alkohol, reseptbelagte legemidler, marihuana og andre ulovlige stoffer. Hvis en driver er arrestert på DUI mistanke, kunne bilen tauet og beslaglagt.

Kjøretøy Impoundment

Tjuesyv statene krever en bil kjørt i forbindelse med en DUI å bli beslaglagt etter arrestasjonen av driveren. Bilen blir tauet fra plasseringen av arrestasjonen og deponert i impound mange politimyndigheten. Til den lovbestemte perioden har kjørt, betaler kommisjon, eller en høring avholdt, vil bilen være i juridiske forvaring av staten. (Liste over impounding stater, se ressurser.)

Kjøretøylager

Alle biler beslaglagt av politi er inventoried. Varelager er detaljert søk og dokumentasjon av elementene i en bil. Varelager beskytte politiet fra krav av bileiere, og la offiserer å søke etter ytterligere bevis som å bygge en sak for påtale.

Effekt på bileieren

Selv om bilen tilhører andre enn sjåføren, i visse stater, er det statutorily gitt impoundment, som kan være for en betydelig periode. Noen jurisdiksjoner tillater planleggingen av høringer der vilkårene for løslatelse drøftes og bestilt.

For mer informasjon

Lovene varierer fra stat til stat, så det er best at du rådfører deg lovene i ditt område. For mer informasjon om staten-spesifikke DUI Lover, kan du se ressurser.