Nnywellness.com

1996 Pontiac Sunfire motor feilsøking


1996 Pontiac Sunfire motor feilsøking

Pontiac Sunfire laget av General Motors som en budsjett-priset modell som tilbys grunnleggende transport med et stilig utseende og minimal "bjeller og fløyter." Bilen hadde sikkerhet på både foran og side virkninger, ifølge Edmunds, og modellen fikk ikke se mye utviklingen de siste årene. 1996 Sunfire var en av de tidligere modellene av bilen og skiller seg ikke ut på noen måte fra andre år. Sunfire kunne har motorproblemer og feilsøking det kan ta litt tid.

Instruksjoner

• Inspisere drivstoffpumpe. Noen pumpen moduler og reservoaret samlinger var tilbakekalt på 1996 Sunfire motoren på grunn av ventilen og drivstoff retur rør blir reversert. Dette kan resultere i bilen ikke kjører riktig og possiblly lekker drivstoff, som kan resultere i brann. En tilbakekalling er utstedt i 2007.

• Sjekk alle slanger i motorrommet. 1996 modell er sannsynlig til slanger hvis de ikke erstattet, og dette kan føre til væske lekkasjer og dårlig ytelse. Selene kan også være løs. Noen slitt slanger eller sel bør erstattes.

• Betrakte tennpluggene. Hvis de er korrodert eller slitt, de trenger erstatning og gamle tennplugger kan forårsake dårlig motorytelse, lavere drivstofføkonomi, og muligens resultere i stoppet eller motor skade. Hvis flere tennplugger er korrodert, en full tune-up vil være nødvendig.

Tips og advarsler

  • Test kjøre bil av hovedveier til du er sikker at Sunfire motoren fungerer. Så ta det på motorvei.