Nnywellness.com

Hva trenger jeg å undertegne på en Auto lån?


Hva trenger jeg å undertegne på en Auto lån?

Ikke alle kan kvalifisere som en co-signataren for en auto lån. Hvis du møte kvalifikasjoner, men kan du hjelpe en venn eller familiemedlem få godkjent automatisk finansiering. Lånet selv også hjelper personlige etablere eller bygge sin kreditt-historie. Således hvis din inntekt og kreditt historie gjør du en ideell kandidat for et lån på egenhånd, ikke bli for overrasket hvis noen du ber deg til å undertegne en auto lån i fremtiden.

Fakta

Når et individ gjelder for en auto lån, men ikke bevise at hun bringer i nok inntekter råd til den månedlige innbetalinger eller ikke har en tilfredsstillende kreditthistorie, kan finansieringsselskapet gi enkelt med en auto lån allikevel hvis en co-signataren med henne. En co-signataren forplikter hans stabil inntekt og god kreditt sammen med primære låntakers for ekstra sikkerhet. Utlåner vet at, i tilfelle den primære låntakeren er ikke kan betale, kan co-signataren holdes juridisk ansvarlig for lånet. Denne ekstra sikkerhet gjør primære låner en lavere risiko og ofte tillater henne å få en auto lån godkjenning.

Betydning

Som en co-signataren er det viktig at du har en god kreditthistorie. Utlåner av din kreditthistorie for å kontrollere hvordan ansvarlig du har betalt din gjeld i fortiden. Hvis du alltid gjøre betalinger til kreditorene i tide, kan utlåner være rimelig sikker at hvis forholdene medføre du gjøre auto lån betalinger, respekterer du din forpliktelse. Auto långivere trekke ofte en slags kreditt score kjent som Auto industri alternativet Score. Denne kreditt score sted større vekt på bilen knyttet gjeld, som siste bil betalinger. En repossession på kreditt rapporten kan resultere i at du ikke kunne med hell undertegne en auto lån for en kjær som dette vil miste standard kreditt score, men føre til betydelig skade på poengsummen Auto industri alternativet.

Funksjoner

Inntekten spiller en stor rolle i din evne til å undertegne. Utlåner kan be om tidligere lønn stubber å bekrefte at du har nok inntekt å ha råd flere bil betaling, bør du bli bedt om å gjøre dem. Utlåner vil deretter vurdere din nåværende gjeld og sammenligne disse gjeld til inntekt. Hvis din disponibel inntekt - hvor du har igjen etter å betale månedlige regninger, er større enn beløpet du betaler ut hver måned, utlåner er sannsynlig å vurdere du en ideell co-signataren.

Betraktninger

Det er viktig at du stoler primære låntakeren å gjøre lånet betalinger i tide før du godkjenner medundertegne sin auto lån. Når du registrerer co, vises lån på kreditt rapporten. Hver betaling låntakeren gjør til utlåner vises også på kreditt rapporten. Fordi Betalingslogg av gjeld har en betydelig effekt på kreditt score, kan en sen betaling eller to skade god kreditt. Derfor må du vurdere om enkelt kan være klarert å gjøre innbetalinger før du hjelper henne sikre et lån godkjenning av co signering.

Advarsel

Fordi låntakers gjeld vises på kreditt rapporten, kan det være utfordrende å få godkjenning for nye lån som du trenger. Grunnen til dette er fordi utlåner vil se co-signert auto lån på kreditt rapporten og anser det som en av gjeld, selv om låntakeren gjør regelmessige utbetalinger. Selv om du kan informere din långivere at auto lån er bare en co-signert gjeld, finnes muligheten alltid at primære låntaker som standard, og du vil bli bedt om å gjøre opp betalingene. Dette kan resultere i fremtidige långivere å være forsiktige med utlån til deg til auto lån er nedbetalt eller inntekten øker.