Nnywellness.com

Hvordan å selge en bil i Pennsylvania


Hvordan å selge en bil i Pennsylvania

Selge en bil i Pennsylvania krever en notarius å fullføre overføring av eierskap. Som bilen solgt har en Pennsylvania tittel, er prosessen grei og enkel for selgeren. Før reklame kjøretøyet for salg, kan du kontrollere at du ha Pennsylvania tittelen. Hvis du ikke har det, kan du bestille fra lokale avdeling av transport (DOT) kontoret. Enn dette problemet, Pennsylvania ikke vurdere avgifter for å selge en bil.

Instruksjoner

• Rengjøre bilen og ta bilder av den skal inkluderes i annonsen salg. Bruk nettsteder som lokale Craigslist området, PennLive eller eBay Motors annonsere kjøretøyet. Inneholde viktig redskap detaljer, for eksempel år, merke, modell, nivå, kjørelengde og generelle helsetilstand.

• Logg ikke tittelen før du er foran en notarius. Skrive navnet ditt i "Seksjon A" på baksiden av tittelen. Kjøperen må også signere foran en notarius.

• Sjekk nøyaktig kilometerstand på bilen du selger og input nøyaktig lesing i "Seksjon A"-delen av tittelen der angitt.

• Opprette en regningen av salg for din egen poster og beskyttelse. Pennsylvania skatter den nye eieren på bestemt markedsverdi, ikke den faktiske innkjøpsprisen. Skriv inn eller hånd-skrive et notat om alle relevante kjøretøy informasjon, både navn og kjøperens navn, datoen for salg og at bilen er solgt som-er. Begge parter Registrer notatet og beholde en kopi.

• Tegn foran på en notarius å fullføre overføring av eierskap. Du og kjøperen kan gå til et lokalt DOT kontor sammen for å fullføre overføringen.

• Fjern alle elementene fra bilen, inkludert forsikring og registreringsinformasjon. Ta platene av bilen og returnere dem til en PRIKK kontoret så snart som mulig.

Tips og advarsler

  • Ringe Pennsylvania Department of Transportation's (DOT) hovedkontor i Harrisburg på 800-932-4600 å spørre om salg av spesielle omstendigheter, hvis aktuelt, som selger en bil med en out-of-state tittel eller selge en bil tittelen til en avdød familiemedlem.