Nnywellness.com

Hvordan installere en HEI Distributør i en Chevy


HEI Distributør ble produsert og produsert av General Motors og brukes i alle Chevrolet biler fra 1977 til 1980 senere. Installere en HEI Distributør i Chevy kjøretøy krever motoren i en bestemt posisjon for distributøren skal passe. I tillegg må tennpluggen ledningene være koblet i en bestemt rekkefølge. Selv om det krever presisjon, installere en HEI Distributør i Chevrolet bilen er en enkel prosess og bør ikke ta mer enn 40 minutter å gjøre.

Instruksjoner

• Åpne Shack og bruke en socket fastnøkkel til å fjerne den negative terminalen fra batteriet.

• Plassere distributøren i motoren med pre innrykket hullet i fordeleren matchende opp med den hvite streken på baksiden av motoren. Hvis du må justere plasseringen av stempler, bruke socket skiftenøkkelen flytte Veivaksel bolten på forsiden av motoren. Stopp når stempler har nådd TDC (topp døde center).

• Koble sikre klemme og sikring bolt med socket skiftenøkkelen. Fest Distributør cap.

• Koble tennpluggen ledningene og coil fører til distributør. Tennpluggen ledningene på distributøren skal kobles med første tennpluggen kobles til bunnen foran distributør, og resten er koblet i stigende rekkefølge, går rundt klokka distributør. Sluttresultatet skal at andre tennpluggen er koblet til høyre for den første og siste tennpluggen ledningen er koblet til venstre for det første ettall.

• Koble batteriet negative terminalen og lukke panseret.