Nnywellness.com

Honda ATV Rancher 420 ytelse


Honda ATV Rancher 420 ytelse

Honda Powersports utgitt Rancher terrengkjøretøy linjen for rekreasjon i et utvalg av terreng. Nyttig for bønder og jegere leting, 2011 Rancher på har en produsent anbefalt prisen starter på $6,999. Ytelse varierer etter modell - åtte modeller er tilgjengelig fra 2011, hver med en 420cc motor.

Suspensjon

Allsidig på en rekke terreng, hver versjon av 2011 rancheren kommer med uavhengige dobbelt-wishbone forstillingen som har en maksimal reise 6,3 inches. Bakhjulsopphenget har også 6.3-inches av reise. Standard rancheren bruker et enkelt sjokk knyttet til bakre svingarm. Bruker uavhengig dobbelt-wishbone Rancher på baksiden.

Motor og girkasse

Hver Rancher bruker en væskekjølt 420cc firetaktsmotor, men AT modellen bruker en overhead ventil semi-vaskeri-sump én-sylindret design, mens standardmodellen bruker en innsprøytning overhead ventil våt sump én-sylindret design. AT modellen har automatgir og standard modellen har automatisk femtrinns girkasse som inkluderer en revers.

Dimensjoner

Standard 2011 Rancher veier 547-pounds, sammenlignet med 623-pund på modellen. AT modellen har en bakkeklaring 9.1-inches mens standardmodellen fjerner 6,5-tommer. Hver har en lengde på 80.9-inches og bredde på 46,1 inches.