Nnywellness.com

Tauing kapasiteten på 2008 Ford Taurus


2008 Ford Taurus var en full størrelse sedan med sitteplasser for opptil fem passasjerer og var tilgjengelig i to kjøre tog: front-wheel-drive (FWD) og all-wheel-drive (AWD). Med romslig interiør, enorme bagasjerommet og beskjeden tauing kapasiteten på 1,000 pounds var 2008 Ford Taurus en godt avrundet familie sedan.

Funksjonen

Siden starten i 1986, ble Taurus utformet med den amerikanske familien i tankene. Med sitteplasser for opptil fem passasjerer i en romslig hytte, ble familier levert med komfort de behov og ønsket i en bil. Som en familie sedan, ble Taurus designet til å frakte passasjerer og ikke trekke Last. Tunge tauing var aldri ment funksjonen til Taurus.

Typer

For 2008-modellåret, Ford Taurus var tilgjengelig i SEL og begrenset trimmer. Begge var AWD eller FWD og ble drevet av en 3,5-liters V-6 motor. 2008 Ford Taurus provosert 263 hestekrefter og 249 fotpund dreiemoment fra V-6. Motoren, parret med en sekstrinns automatgir, var ikke designet for tunge belastninger forårsaket av tauing.

Størrelse

Måle 201.8 inches i lengde, nødvendig 74.5 inches bredt og 61,5 inches høy 2008 Ford Taurus å snu 40-fots diameter. Bak baksetet og under bagasjelokket var det en kolossal 21.2 kubikk-fot av bagasje kapasitet. I tilfelle kunne enorme bagasjerommet ikke holde et stykke Last en trailer kan være koblet til riktig utstyrt Taurus.

Fordeler

Hvis en driver krevde komfortable sitteplasser ordninger for flere personer uten vekst og tauing kapasiteten av en Sport Utility Vehicle (SUV), var 2008 Ford Taurus et mulig alternativ. Med nok av sitteplasser, romslige bagasjerommet og 1,000 pund tauing kapasiteten, var Taurus en allsidig full-size familie sedan.

Ekspert innsikt

Når du gjennomgår femte generasjon Ford Taurus, Edmunds sa, "benplass var rikelig foran og bak, og den karakteristiske kjørestilling var SUV-lignende heving." De fortsatte med å si, "dette Taurus bagasjerommet var intet mindre enn gargantuan."