Nnywellness.com

OTC kongen Pin verktøy


Kingpin er en viktig del av bilens styring som er ansvarlig for å lage pivot punktet for å tillate forakselen slås. Kingpin har akselen til aksel strålen. Lastebiler og busser må ha deres kingpin erstattet eller service på anledning. Tidligere denne prosessen kreves fakler og sledgehammers og var svært vanskelig. OTC kingpin verktøy fjerne noen av manuell arbeidskraft fra prosessen med deres kingpin verktøy.

Pusher-Trykk

Pin Pusher pressen bruker hydraulisk kraft til å hjelpe med installasjon og service av kingpins. Pusher pressen er knyttet til forakselen. Dette verktøyet kan service både rett og konisk kingpins. Opptil 30 tonn hydraulisk kraft kan opprettes av OTC Pusher pressen, gjør det mye enklere på teknikeren enn de gamle metodene for manuell plassering av kingpins. Kingpins alt fra 7/8 tommer til 2 inches i diameter kan vedlikeholdes OTC Pusher pressen.

Justere skruen Socket

Feste til slutten av kingpin med en presis passform er OTC justering skrue Socket. Slutten av skruen socket er formet slik at spor kingpin holdes tettsittende i midten av skruen socket. Kingpin kan deretter justeres ved å vri skruen socket ene eller det andre. OTC justering skrue Socket passer forakselen kingpin av de fleste Mack mellom 12 000 og 20 000 pund.

Hydraulisk håndpumpe

OTC hydraulisk håndpumpe brukes med pusher-Trykk for å gi hydrauliske kraft som kreves for å betjene kingpins. Den hydrauliske pumpen drives manuelt og er inkludert i det opprinnelige kjøpet sylinderens men kan erstattes hvis den blir skadet. Den hydrauliske pumpen inkluderer en slange og halv coupler koble til pressen.