Nnywellness.com

West Virginia vindu nyanse lov


West Virginia vindu nyanse lov

Bilvinduer er tonet for en rekke grunner som spenner fra medisinsk til estetisk. I West Virginia må vinduet nyanser følge flere statlige lover laget for å kontrollere skyggen, Reflektivitet og fargen på fargetonen jobber.

Skyggelegging

Alle side og bakvinduet nyanser må tillate mer enn 35 prosent av lyset gjennom. Foran frontruten kan fargede bare langs toppen 5 tommer. Hvis bakruten er farget, må så bilen ha sidespeil på både fører og passasjer side.

Reflektivitet

Reflektivitet må være under 20 prosent og brukes bare på side vindu missfarging. Foran og bak windows kan ikke ha reflekterende egenskaper.

Farge

Rødt, gult og oransje vinduet nyanser er ikke tillatt i West Virginia.

Sertifisering og klistremerke krav

Vindu missfarging film må være sertifisert i staten. Hvis filmen ikke er sertifisert i West Virginia, vil så det ikke passere staten inspeksjon. Ved en bestått inspeksjon, klistremerket er plassert mellom filmen og glass, og dermed indikerer bilen er gaten juridisk.

Brudd på

Statlige drivere er unntatt fra lover, forutsatt at bilen er registrert i eierens staten bosted. Hvis en bil er registrert i West Virginia og bryter loven, kan eieren lades med en forseelse og opp til en $200 fine.