Nnywellness.com

Hvordan få landet tilbake ringetoner


I populær cellphone tilpasning markedet, har "ring-tilbake-toner blitt en populær måte å tilpasse telefonen. Ligner ringetonen, dette er en sang som en personen høre mens han kaller deg. I stedet for vanlig ringing av en telefon, hører anroperen en sang av ditt valg. Veldig enkel teknologi ferdigheter er alt som trengs for å fullføre din egen mobiltelefon tilpasning.

Instruksjoner

Legge til en land Ring-tilbake Tone

• Gå til Verizon Media butikken (se nedenfor). Denne artikkelen gir et eksempel bruker en Verizon trådløs telefon. For å lovlig få en ring-tilbake tone, må en kjøpes fra en ring-tilbake-leverandør. Men er et enklere alternativ å kjøpe en direkte fra din mobiltelefon selskapet.

• Se til venstre på nettsiden under delen "Genre". Oppført i alfabetisk rekkefølge, klikk på "Land"-delen.

• Finne artist/sang du ønsker å kjøpe. Gjør dette ved å bla og finne ring-tilbake tonen du ønsker. I midten av siden vil du se ny Ring-tilbake Tone alternativer, og på høyre side vil du se tiden mest populære ring rygg toner som kan hjelpe deg å finne det du leter.

• Klikk på kunstneren. Dette vil åpne opp en profil for dem. En liste vil bli gitt av alle tilgjengelige medier valgene. Finn sangen du ønsker å fremstå som ring-tilbake tonen, og ved siden av Velg knappen "Kjøp tilbakeringingssignal Tone".

• Logg på med en eksisterende konto, eller opprette en ny når Verizon Trådløs ledeteksten vises. Hvis du ikke har en konto, klikk "Jeg trenger en ny konto" opprette en.

• Bekrefte forespørselen kjøp på tone i ring-tilbake når du har logget. Klikk som du ønsker å kjøpe denne ring-tilbake tone, og kontoen knyttet til Verizon Wireless belastes. Når betalingen er mottatt, ring-tilbake tone sendes automatisk til telefonen, og alle brukere vil snart høre landet sangen du ønsker i stedet for en ringe lyd.

Tips og advarsler

  • Sammen med innkjøp ring rygg toner gjennom Verizon, på samme webside kan du kjøpe ringetoner, flere ring-tilbake toner, og administrere hvilke tiden skal vises som du ring-tilbake tone. For ikke - Verizon Trådløs kundenes, prosessen med de fleste leverandører er generelt liknende: gå til nettsiden til leverandøren, etter ringetoner og sjekke.
  • Det er vanligvis ulovlig å bruke gratis ring-tilbake tone nettsteder. I tillegg kommer gratis ring rygg toner ofte fra tilfeldige internettbrukere online. Derfor kan sender en gratis ring-tilbake-tone til telefonen fra en gratis leverandør forårsake virus angripe datamaskinen eller med mobiltelefonen.