Nnywellness.com

Hvordan kjøpe japansk brukte biler fra Japan


Hvordan kjøpe japansk brukte biler fra Japan

Kjøpe japanske brukte biler fra Japan kan ta to former: kjøpe fra en etablert Eksportør eller kjøpe direkte fra en leverandør i Japan. Den første måten innebærer noen risiko for å bli lurt av eksportøren, den andre måten krever forsker og sikre bilen møter amerikansk regelverk for import av brukte biler.

Gjennom en etablert Eksportør

Den enkleste måten å kjøpe en brukt bil fra Japan er å gå gjennom en etablert bruktbil importør/Eksportør. Her finner du en rekke slike bedrifter oppført online. Først bestemme hvis du betaler med kredittkort (og dermed gi kjøpet litt mer sikkerhet, men begrense antall eksportører) eller ved bankoverføring. Også sjekke med regelverket i hjemlandet for biler og sammenligne dette til modellen du ønsker å kjøpe: jo mer modellen har for å møte forskriftene, jo høyere kjøpesummen vil være. Når du har bestemt, kontakte forhandleren og sende en forespørsel. Du må fullføre visse papirarbeid og fakturaer.

Kjøpe fra Japan

Kjøpe en brukt bil fra Japan på egenhånd, uten hjelp av en etablert importør er skal være vanskelig for tre grunner: tillit er en større bedrift problem i Japan, språkbarrierer komplisere transaksjoner, og de forskjellige måtene å gjøre forretninger i Japan vil være ukjent. Overvinne tillit spørsmålet som arbeider med en "kobushiki gaisya" eller "yuugen gaisya." Disse to typer selskaper er etablert og børsnoterte, dermed sin omgang er et spørsmål om offentlig posten. Kontroller at selskapet har et registreringsnummer oppført med utenlandsk handel kammeret, bekrefter at de selge biler online. Uansett som du kjøper fra, forvente å betale 100 prosent foran før du får bilen.

Får bilen hjem

Når du har valgt bilen, vil du måtte betale for det og få det hjem. Hvordan du betale for bilen avhenger på som du kjøper fra og ressursene. Du trenger et avregistrering sertifikat fra den forrige eieren beviser ble bilen solgt av ham. Også kontakte din lokale regjeringskontorene og få noen import dokumentasjon for å betale alle nødvendig skatter.