Nnywellness.com

Hvordan laste ned MP3-filer til en iPhone


Apple iPhone er en mobiltelefon. Enheten omfatter også funksjoner av Apple iPod, gjør iPhone en multimedia spiller. iPhone brukernes kanne dataoverføre deres favoritt bilder, video og musikk til enheten. For å laste ned mp3-filer, kan du bruke iTunes-programvaren. iTunes er en media ledelse programvare produsert av Apple for iPhone og iPod familie av enheter.

Instruksjoner

• Innlede iTunes-programvaren. Hvis du ikke har iTunes, kan du laste den ned fra iTunes-webstedet.

• Koble iPhone til datamaskinen med USB-synkroniseringskabelen. ITunes-programvaren vil gjenkjenne enheten og viser enheten i den venstre ruten i iTunes-grensesnitt.

• Velg iPhone i venstre rute. Når iPhone er valgt, vil iTunes-programvaren være klar til å synkronisere musikk og aktiverer andre alternativer som gjelder selve enheten.

• Velg kategoriene Sammendrag og musikk i hovedvinduet til å konfigurere innstillingene for lyd synkronisering. I sammendraget, kan du velge "manuelt administrere musikk og video." Eller hvis du vil at iTunes skal synkroniseres spor lagt til iTunes-biblioteket til iPhone, Velg musikk-fanen og velg "Synkroniser musikk."

• Opprette en ny spilleliste for å legge til sangene til. Gå til filmenyen øverst på grensesnittet, og velg ny spilleliste. Nye spillelisten legges under iPhone enheten i navigasjonsruten. Gi spillelisten et navn, klikk på den ord "spillelisten uten navn" og bruk din tilbake eller Del for å fjerne tekst og skriver i ditt foretrukne spilleliste navn.

• Velger du spillelisten du vil legge til mp3-filer til. Dette vil åpne opp spillelisten (og innholdet) i hovedvinduet i iTunes-grensesnittet.

• Dra mp3-filer fra datamaskinen, og slippe dem i spillelisten vinduet. Mp3-filer synkroniseres automatisk til iPhone.