Nnywellness.com

Hva er en Lap Joint eksos bandet klemme?


Hva er en Lap Joint eksos bandet klemme?

En lap joint eksos bandet klemme brukes til å koble to eksosrør uten nødvendigheten av sveising dem. Det kan også brukes til å koble en eksosrør til lyddemper.

Hva er en Lap felles?

En lap felles, er enten i trearbeid, metallarbeid eller med rør, en felles som ender overlapper. Hvis din eksos passer system betyr at en pipe inn i et annet. Disse to rør må være godt tilkoblet og forseglet å forhindre avgasser.

Tetting felles

Hvis du lavere din hele eksosanlegget kan du sveise fanget leddene med en bue sveiser eller oksygen-acetylen lommelykt. Disse metodene gir en sterk sel, men kan bli svært kostbart. Det er ikke mulig å helt sveise fanget leddene i eksos systemet mens systemet er knyttet til bilen, dermed systemet må fjernes.

Beskrivelse og typer

En lap joint eksos bandet klemme er en metallgjenstand utformet for å vikle rundt rørene som også inkluderer en passende å stramme klemmen. Hovedfordelen med denne typen klemmen er at du kan plassere den rundt skjøten mens systemet er fortsatt på plass på bilen. Fanget joint eksos bandet klemmer kommer i ulike størrelser.