Nnywellness.com

Hvordan du Wire en Altima Trailer


Nissan Altima har en kraftig nok motor å trekke en liten trailer. Du må installere en trailer knirkefritt på bilen, sammen med en trailer ledningsnett gjør. Denne sele kobles trailer elektronikk til Altima, og lar bremselysene på Altima utløse lysene på tilhengeren. Installere en trailer ledningsnett tar litt tid, men når det er gjort vil du legge mye til allsidigheten av bilen.

Instruksjoner

• Åpne bagasjerommet. Trekke av plast nagler på plast terskelen panelet og førerens side tepper med trim verktøyet. Skrelle tilbake tepper å avsløre Altimas baklys ledningsnett.

• Den røde tråden kobles med blå stripe og en sølv prikk fra Altimas ledningsnett som den brune tråden på tilhengeren ledningsnett med en hvit Scotchlok kontakt og Tanga. Koble den grønne ledningen fra Altimas ledningsnett til gule ledningen på tilhengeren ledningsnett med en hvit Scotchlok kontakt og Tanga. Koble den grønne ledningen med den gule stripen og sølv prikk fra Altimas ledningsnett til den grønne ledningen på tilhengeren ledningsnett med en hvit Scotchlok kontakt og Tanga. Koble den grønne ledningen med den gule stripen fra Altimas ledningsnett til røde ledningen på tilhengeren ledningsnett med en hvit Scotchlok kontakt og Tanga.

• Installere den hvite ledningen med ringen terminal på tilhengeren ledningsnett til sheetmetal i bagasjerommet etasje med en selv trykke skruen og bore. Skrelle tilbake støtte på boksen omformer på tilhengeren ledningsnett med hendene og holde boksen omformer på innsiden av sheetmetal med hendene. Tom 4-polet trailer ledningsnett i bagasjerommet.

• Bore et hull i bagasjerommet gulvet med drill og litt metall drill. Installere gummi grommet i hullet. Skyv 10-gauge ledningen fra kit på grommet slik at ledningene avslutter bilen. Stripe 1/4-tommers av skjerming av gjenværende slutten på 10-gauge ledningen med wire strippere og crimp det til gul rumpe kontakten som allerede er koblet til røde ledningen på boksen omformer med wire-crimpers. Installere teppet og terskelen trim panelet stammen bruker fabrikken plast klippene.

• Kjør 10-gauge ledningen ned undersiden av Altima, kontakt gjør at ledningen ikke alt som beveger seg som suspensjon eller eksos. Sikre å bremseslanger og undersiden av Altima bruker zip båndene. Presse wire opp i brannmuren av motoren bay, og dra den langs motoren til slutten når batteriet.

• Installere smeltemetallegeringer koblingen fra settet på slutten av 10-gauge ledningen wire strippere, wire crimpers og gule rumpe kontaktene. Installere en gul ring terminal på den andre enden av koblingen smeltemetallegeringer med wire strippere og wire crimpers. Fjern positiv terminalen på batteriet, via en åpne slutten fastnøkkel og koble ringen terminal i tråd med terminalen. Installere terminalen og ring terminalen til batteriet med en åpne slutten fastnøkkel. Installere sikringen fra kit i koblingen smeltemetallegeringer.