Nnywellness.com

Hvordan å fortelle hvis en Ingition Coil går dårlig?


Hvordan å fortelle hvis en Ingition Coil går dårlig?

Tenning eller gnist, spolen er en viktig del av bilens tenning. Det fungerer for å konvertere bilen batteriets utgang til riktig spenning nødvendige gnisten av tennpluggene. Fordi nødvendig funksjon ignition coil i riktig funksjon av en bil er det vanligvis åpenbare å gjenkjenne når en går dårlig, hvis du vet tegn. Isolasjon breakdown mellom kobbertråd i en tenningen coil eller overdreven varme fra motoren kan skade på spolen fører til effekten av en sviktende tenningen coil.

Instruksjoner

• Legg merke noen nedgang i drivstofføkonomi. En betydelig nedgang i gass kjørelengde kan indikere tenningen coil feil fordi tennpluggene mottar mindre strøm, som krever en økning i drivstoff brenne.

• Se for en endring i avgasser. På grunn av en reduksjon i drivstoff-effektivitet og bruk av mer drivstoff når en tenningen coil mislykkes, kan bilen begynne å avgi svart røyk med en lukt av bensin.

• Ta note Hvis bilen feiler, da dette er et tegn på at tenningen coil svikt er nå senere stadier. Eksplosjoner forekommer i en bil eksosrør som ineffektivt brukes drivstoff samler og tenner. Disse eksplosjonene kan igjen føre til betydelig skade på systemet.

• Ser for problemer i å starte bilen, som avanserte tenningen coil kan føre tennplugger motta dårligere ladekapasitet enn nødvendig å starte bilen.

• Holde oversikt over alle stoppet, spesielt når motoren har kjørt en stund og er oppvarmet. Stoppet er spesielt vanlig mens bilen er i inaktiv, som på en trafiklyset.

• Vurdere en mislykket tenningen coil når en bil starter og batteri hopping er ineffektive. Når en spolen har sviktet fullstendig, utilstrekkelig strøm mottas av tennplugger, begrenser muligheten for bilen starte.