Nnywellness.com

Gjør metall


Gjør metall

Metallplater brukes til ulike industrielle applikasjoner, inkludert produksjon av fly og veier. Den har mange bruksområder for forbrukerprodukter, inkludert aluminium ytterkledning og produksjon av biler. Bruken av aluminium eller stål kan bare gjøres gjeldende i visse tilfeller hvis metallet er dannet i et ark som kan deretter bøyd, rullet, kutt, stemplet eller ellers forberedt for det endelige formålet. Før metallet er bøyd eller rullet, må det gjøres i et ark, noe som betyr at nok kraft til metall å gjøre det deformere til poenget med å være formbare, men ikke til poenget med konstruksjonssvikt.

Instruksjoner

Prosessen

• Prosessen metall ved å kombinere det med andre metaller til å opprette en sammensatt eller legering som vil tjene det ønskede formålet. Kombinere metaller som stål eller aluminium med andre metaller påvirker styrke resulterende metallet. For eksempel rustfritt stål er en kombinasjon av krom og stål og vanligvis resulterer i en høyere motstand mot korrosjon enn stål alene og en hardere stål produkt. En kombinasjon av metaller kan bli metallplater hvis den resulterende kombinasjonen er stabil nok presset og rullet inn et ark. Behandle metall og klargjøre den for fresing.

• Flat metall for å forberede den rullende, som er viktige prosessen ved metallplater. Forberede metall rullende ved å tvinge den inn i en sammenslått figur fra formen som en ingot, hvilke er en stang av metall, mest kjent i gull, som kan være så liten som noen pounds, men er vanligvis tonn for behandling i ark. Skjemaet ingot er hvordan de fleste metaller er tatt i en møllen for rullende inn i metallplater. Gjelde varme til metall å myke det, slik at det å være mer formbare.

• Rulle behandlet metall mellom den mill valser, anvende nok makt å deformeres metall til tykkelsen ønsket for det endelige formålet. Rulle metall i kalde tilstand i et ark etter behandle den med varme eller direkte fra tilstanden som en ingot.

• Rulle behandlet metall mellom den mill valser mens søknad heten, tillater metall å være mer formbare ved å bli mykere. Rulle metallet inn et ark mens de fortsatt varme. Oppvarmet rullende er en foretrukket prosess for sterkere metaller og metallegeringer.

• Kutt, trim, bøye eller coil metallplater basert på den endelige søknaden. Siste tykkelsen på metallplater bestemmes av programmet og er faktisk en av elementene som brukes til å skille mellom en plate, som er tykkere enn et ark, og folie, som er tynnere.