Nnywellness.com

Hvordan du bruker Coldheat lodding pistol


Bruk Coldheat lodding pistol til å utføre små lodding jobber i sekunder. Trådløs Coldheat verktøyet overføringene varme raskere enn en loddebolt eller lodding pistol. Spissen av en Coldheat pistol er laget av to separerte elektroder som blir en krets når tilkoblet ved å berøre ledende metall loddetinn, wire eller et koblingen terminal. Kretsen genererer varme til 500 grader i ett sekund og temperaturen fortsetter å øke som spissen er mot et metall. Spissen kjøler deretter for å røre i løpet av sekunder etter tilværelse fjernet fra metall.

Instruksjoner

Hvordan du bruker Coldheat lodding pistol

• Definere verktøyet Coldheat lodding. Fjern den beskyttende tildekningen fra spissen og sett den inn i åpningen på slutten av enheten, slik at indre kontaktene passer inn i sporene på tips mount. Fjerne skruene på hver ende av mørk grå batteridekselet på undersiden med en Phillips-skrutrekker. Trekk for å åpne kupeen. Skyv AA-batterier i batterirommet i to rader med positiv ender mot spissen. Sett på dekselet og stram skruene.

• Slå på verktøyet Coldheat. Skyv skyvebryteren til "På" side. Bruk røde lyser kommer på og hvite pennen lyset sender en bjelke i retning av arbeidet hvis enheten fungerer som den skal. Spissen vil ikke genererer varme til det berører en ledende metall.

• Sted lodding mot spissen slik at den berører begge sider av atskilt tips. Berører bare en side av spissen fullfører ikke krets som overfører varme å metal. Fjerne Coldheat lodding verktøyet fra kontakt med metall så snart som mulig. Spissen fortsetter å varme for så lenge kontakt opprettholdes.

Tips og advarsler

  • Prøv valgfri tips figurer tilgjengelig fra Coldheat. Verktøyet kommer med skråkant tips, men meisel og kjegle er også tilgjengelig. Vis tips figurene på Think Geek dot com. En kobling er omtalt i ressurser-delen.
  • Unngå press som presser tuppen mot arbeid komponentene. Små ender tips kan bryte enkelt under press under oppvarming. Ikke berør tuppen av verktøyet Coldheat når den røde lampen er på. Coldheat lodding pistol er ikke ment for bruk med svært liten eller temperatur sensitive komponenter. Kontrollere varme toleranse for tvilsomme komponenter.