Nnywellness.com

Hva er den beste voksen for å gjenopprette billakk?


Hva er den beste voksen for å gjenopprette billakk?

Det er stor ironi i det faktum at produsenter gjør biler av noe så solid som metall deretter dekker det med et stoff så skjør at enhver bånd over den minste scratch. Heldigvis finnes det en rekke produkter på markedet konstruert til å forskjønne denne belegg og redusere fremkomsten av riper.

Voks og restaurering

Voks gjenopprette ikke faktisk bilens maling. bare polsk kan permanent og fysisk glatt malingen selv. Voks kan bare fylle små feil, gir inntrykk av en glattere overflate.

Naturlige og syntetiske

Voks inndeles i to kategorier: naturlige og syntetiske (polymer) typer. Dette bør aldri forveksles med "Forseglinger," som beskytter men ikke gi mye shine.

Glans

Fordi de danner et tykt belegg, formidle carnauba voks en dypere og mye mer skinnende glans enn flytende polymer.

Tone kvalitet

Karnaubavoks er foretrukket for dyp, rik tone på rød og gul. Syntetisk voks er en lys blå i fargen, gjør bilens pigment vises litt kjøligere enn det egentlig er.

Skinne kvalitet

Tykkere carnuba voks vil formidle en glans og flytende glans til maling og foretrekkes organer med mer kurve og flyt. Tynn syntetisk gir en veldig hardt og speilblanke skinne, gjør seg best for boxy eller fasetterte kroppsformer.