Nnywellness.com

Hvorfor vil ikke min Dell Laptop koble til TVEN Vizio?


Koble en Dell bærbar PC til TVEN Vizio gjør det mulig å streame filmer, lytte til musikk og gjøre mange andre ting på en større skjerm. Hvis du prøver å koble din bærbare Dell-PC til TVEN Vizio og det ikke fungerer, kan en rekke problemer finnes.

Ingen kabelkontakt

En måte at du potensielt kan koble datamaskinen til TVEN Vizio er med en kabeltilkobling. Med en kabelkontakt kobler du kabelen til datamaskinen og til TV. For denne prosessen, kan du bruke en HDMI-kabel, S-video, en DVI-kabel eller en VGA-adapter. For å vite hvilket alternativ du må bruke, må du se hva forbindelser TVEN har og får kabelen.

Ingen trådløs enhet

Et annet potensielt problem som kan hindre deg i å koble datamaskinen til TVEN Vizio er en mangel på en trådløs enhet. For eksempel kan du bruke en enhet som koblingen Imation eller den Veebeam HD. av disse enhetene kobles enten til TV og deretter kan du koble datamaskinen til TV gjennom et trådløst nettverk. Hvis du ikke har en trådløs enhet eller kabel, vil det hindre deg fra å koble til TVEN.

Programvare

Et annet potensielt problem som kan hindre deg i å koble til TV er mangel på den riktige programvaren. Når du bruker en trådløs løsning som en Imation, må du installere riktig type programvare på datamaskinen. Vanligvis når du kjøper en enhet vil det komme med en programvare-CD som vil tillate deg å installere programvaren på datamaskinen. Når du installerer programvaren, det vil deretter hjelpe deg koble til den trådløse enheten.

Betraktninger

Hvis du vil koble datamaskinen til en Vizio TV er et annet alternativ å bruke et spill system som Xbox eller PlayStation 3. Med en PS3 eller en Xbox 360 har du mulighet til å koble enheten til et hjemmenettverk som du har oppsett på datamaskinen. For eksempel med Windows 7 har du muligheten til å sette opp et hjemmenettverk og dele informasjon mellom de to enhetene.