Nnywellness.com

Feilsøke en Toshiba HDTV


Hvorfor ikke lyd og bilde samsvarer opp?

Video og lyd kan falle synkronisert for en rekke årsaker. I de fleste tilfeller er det et resultat av den TV-stasjonen feed. Nettverkskringkasting er feil i lyd- og bildesignaler ikke blir sendt på samme tid.

Det er også mulig at Toshiba HD-TV ikke behandler signalet raskt nok. For å sikre raskest mulig levering av signalet, pass på videoen er levert av enten HDMI eller komponent lyd-/ porter. Hvis problemet vedvarer, Toshiba anbefaler å kontakte kundestøtten som kan det være et problem med prosessoren.

Hvorfor er bildet / hvitt?

Dette skjer når du bruker komponenten lyd- og kabler på Toshiba HDTV. Pass på at component video kablene er koblet til de riktige portene. Begge komponenten og S-video portene er farge kodet gul. Hvis komponenten pluggen settes til S-Video porten, viser Toshiba HDTV en svart / hvitt bilde.

Toshiba innebygd DVR vil ikke spille noen programmer

Toshiba har bemerket at noen modeller av HDTVer--MW20H63, MW24H63, MW26H82, MW27H62 og MW27H63)--feilaktig knytte kopibeskyttelse over-the-air innhold. Toshiba er kjøpedyktig skaffe en fastvareoppdatering til TV eieren som kan løse problemet. Eiere oppfordres til å kalle 1-800-631-3811 for oppdateringen.